- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво би направил ако...?
Ще се усмихна и ще продължа напред![]()
какво би направил,ако трябва да се преместиш в друг град ? вече не знам,какво да кажа![]()
Нямаше да се преместя ,защото обичам Пловдив!
Какво би направил,ако някой непознат те целуне ?
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
ще повърна
какво ще направиш ако къщата ти гори и трябва да скочиш през прозореца за да се спасиш..
Ще отвърна.
Какво ще направиш ако ти падне банския и морето да го отнесе навътре, а ти не можеш да плуваш?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
ще се удавя .. от срам![]()
какво ще направиш ако се изгубиш в Япония![]()
Ще се разхождам докато не намеря изход
какво ще направиш,ако си на 18 и си бремена ?![]()
още ми е рано ама ще задържа детето,ако ми се случи
Какво би направил ако разбереш, че си болен от някаква неизлечима болест?
каквото би направил и ти![]()
Какво би направил,ако имаше право на 1 желание ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Бих искал да отида в Англия веднагически!
Имал/а ли си желание да си направиш татус?
да, но ако си направя ще искам още един, после още един, а след това и още един, и още, и още, и ОЩЕ. И след примерно 40 години няма да е много приятна гледка
Какво би направила ако си в ситуация, в която трябва да избираш чий живот да спасиш- на кучето си /примерно, или на друг домашен любимец/ или на приятел/ка?
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
охх... много гадна ситуация. Предполагам моето,то ще стане изведнъж и е нормално да се впусна към моето. Но пък после ще се чувствам виновна.. незнам,незнам..![]()
Какво би направил,ако разбереш,че приятелят/приятелката ти се друса?
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
Зависи с кво, ако е нещо (ЗЕУЕНО) бих дръпнал и аз![]()
Кво бихте направили, ако бивш/а ви иска само за чукане?
Ше го пратя на ....... му![]()
Какво бихте направили ако дойде краят на света?
ще откача иии ша са паникьосам .. и накрая ша пукна
остава
Ше полудея за последно и ше се самоубия преди края
Какво би направил, ако можеше да летиш? (без тъпи отговори от рода на : Ше си лета .. )