- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво би направил ако...?
няма,как да стане това,но ако нямам аз и така не сядам много през лятото![]()
същия ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
случвало ми се е ...![]()
ако изгубиш личната си карта?
МОМИЧЕ!
Ще си намеря друго занимание![]()
Какво би направил ако се сабудиш на самотен остров
мечтата ми![]()
същия ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ще си почина от всички и всичко стига да има какво да ям и пия![]()
ако изгубиш личната си карта?
Ще ме е мннноооого яд ... и ще си извадя нова
ами задай въпрос ;д
какво би направил,ако не познат човек иска да прави секс с теб ?
ако хубав и съм пила ще приема![]()
Какво би направила ако се влюбиш в мъжа/жената на твоя приятел/ка?
Ще го преодолея ... трябва да го преодолея![]()
Какво ще направиш ако ти кажа , че знам къде живееш и , че след 5мин съм пред увас ?
ем ела ама не съм в нас
а ти ?
Ще се уплаша след което ще те поканя да влезеш така и така си се разкарвала![]()
Какво ще направиш ако се събудиш до непознат + това сте и голи ?![]()
правили ли сме нещо
![]()
какво би направил ако разбереш , че най-добрата ти приятелка е преспала с гаджето ти ?
Ще се чудя много време как е станало смисъл ... защо моето момиче е прибегнало до др. момичета та чак с най добрата ми приятелка.. и защо не знам , че тя е лизбийка![]()
![]()
Същия
нищо няма да направя просто,защото съм свободна![]()
![]()
същия ?
ще им тегля и на двамата по един *мъжки полов оргън* и със здраве![]()
какви б и направил , ако не можеше да плуваш и паднеш в морето и няма , кой да те спаси
ами ще умра там къде съм искала ( знам,че е малко странно ама .,, )
същия ?
Щях да се събудя![]()
![]()
Какво би направил/а ако видиш НЛО ?
ще си остана там сама завинаги
какво би направил/а ако половинката ти изневери?
ами засега ще се радвам, ако си намеря половинка, но иначе... зависи от обстоятелствата![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
слушам му обяснението и ако е тъпо и не намеря някаква грешка в себе си късаме
Ако отидеш на даскало, но него (даскалото) го няма?![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !