- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашите чанти
Тук качвайте снимки на вашите чанти и кажете какво слагате вътре![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
запустяя![]()
![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Извинявам се за спама,но защо не пуснете и тема,в която да качаваме и снимки да бельото си ?![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
еми сигорно,защото неможем да качваме снимки ''да бельото си'' всекии бърка няма нищоо ... сигорно си сбъркала от многоо бързане да наклевеиш някойй ..,, за спамм незнамм каквоо имаа ?? а и след 7/8 гд сигорноо и бельотоо си ще качвамее... ии ако можее не се оклонявай от темата дет е запустяла от кой знае кога ... по темата моляя или ключа
СигОрно викаш ...![]()
А щом темата е запустяла не мислиш ли,че НЕ Е интересна и НЯМА СМИСЪЛ да я "суживяваш"?!![]()
Първоначално написано от nefchi_bs
Ами всъщност по едно време имаше такава тема и някои хора пускаха снимки... :х
ЗАщо темата да е тъпа... има теми за дрехи обувки а на чанти не може така ли... аз бих качила снимки но съм нова и не мога... някои имат страст да си купуват обувки други пък чанти (като мен)
ето я темата с бельото ---> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=261580