напълно съм съгласна с amk933. прав си, въпреки че живея в канада и тук нещата са такива. това лято се запознах с няколко момичета които са завършили бакалавъри вече и се опитват да влязат в медицинско училище и много се оплакваха. за щатите точно това казваха че те си приемат техните си ученици и остават мноооого малко места за хора извън щатите. ха! и друго го има... мисля че е също и от значение колко печелят родителите. в някои университети ако родителите ти печелят добре ще те вземат и без мн мн акъл да имаш в главата...

майка работи в докторски кабинет и докторката там е учила в щатите и въпреки това когато е поддавала документи за медицинско училище е поддала в над 50 университета и само в 3 са я приели .... и това е било преди години - сега e още по трудно...
НЯМА как трудно е, ... само защото веднъж влезеш ли после ЗАПЛАТАТА ти става такава че не само себе си ще издържаш ами и още 10 човека на гърба ти и няма да ти и прави впечатление.... има си причина да е трудно - не е ей така.
според мен (поне тукашните много правят така) е отиваш в някакъв университет ... да не е мн известен, не е задължително да е мега якия добър университет завършваш нещо ЛЕСНО ... ддз даже рисуване може да учиш или музика... взимаш си предметите които се изискват за медицинско училище и така би било по лесно въпреки че не е 100% сиг че и така ще стане. ...
тфа б1ди оптимист, всичко може си е позитивното мислене. няма лошо но amk933 си го каза. това си е като ненаписано правило ... te ти режат крилцата преди да са те видяли. грозно но факт

успех въпреки това де!