.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Rowenta elite model look

Може и да има такава тема, но не намерих. (извинявам се, за което. ) Бих искала да ви попитам за мнения за пресата rowenta elite model look 8 приставки. Ако някой я има или я е ползвал, моля да напише мнение. Благодаря предварително!

http://store.picbg.net/pubpic/AD/AD/...3f0860adad.jpg

ако ти трябва повече за изправяне съм почти сигурна, че няма да си доволна от резултата.А ако искаш за къдрене, смятам че става.

Мда и аз останах с такова впечатление след като я пуснах и след 10 минути не беше загряла и нищо не стана.. сега сложих приставката за къдрене и ще видим...

Град
    vratsa
    Цитирай Първоначално написано от PlOk
    Мда и аз останах с такова впечатление след като я пуснах и след 10 минути не беше загряла и нищо не стана.. сега сложих приставката за къдрене и ще видим...
    аз също я имам и.....абе бързо загрява ама нещо не ми харесва как изправя - нз косата ми ли е по особена самата преса ли не е като преса, но става иначе аз съм най-доволна от вафличките. когато си направя косата ми издържа седмица без да е мръднала, но след баня трябва ако искаш отново
    When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!

Супер фен Аватара на girl91
    Аз я имам. Не изпозлвам приставката за изправяне, защото не се изправям. Изпозлвала съм само различните приставки за къдрене и съм доволна.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И аз я имам и си стои в шкафа .

За изправяне не ми харесва, но приставките за къдрене и вафлички на мен мноого ми харесват. И все пак ако имаш почти права коса с леки извивки е хубава( http://prikachi.com/images/496/2986496l.jpg)

A inache az iskam da popitam kolko W e (wata ) ii kolko pari struva

имам я и е мноого стар модел, не работи добре, слаба е и загрява до ниска температура. чакаш дълго-дълго и пак не става, жалко

Ai,kato vi slu6am,mi stava jsno 4e va6ite presi sa povredeni ve4e.I az j imam tazi presa,i da vi kaja zagrqava za 3-4 minuti.
    Za 8smi dekemvri si nakudrih kosata(koqto ve4e goni 70 cm) i stana dosta byrzo(za okolo 1hour,kato vseki ki4ur sum razdelqla na gorna i dolna 4ast,za6toto samata pristavka e standartna za po-kusa kosa.No sled kato priklu4ih,na kolegkata kosata(koqto e okolo 15 cm)q nakudrih za okolo 30 minuti,vupreki 4e smenihme nqkolko pristavki dokato tq re6i koq da polzva.
    P.S.:ako ne mi vqrvate za kosata sum ka4ila snimka v facebook-a.

predi 4 godini be6e 89lv

К'ва е тъс латиница бе |(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си