- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Rowenta elite model look
Може и да има такава тема, но не намерих. (извинявам се, за което. ) Бих искала да ви попитам за мнения за пресата rowenta elite model look 8 приставки. Ако някой я има или я е ползвал, моля да напише мнение. Благодаря предварително!
http://store.picbg.net/pubpic/AD/AD/...3f0860adad.jpg
ако ти трябва повече за изправяне съм почти сигурна, че няма да си доволна от резултата.А ако искаш за къдрене, смятам че става.
Мда и аз останах с такова впечатление след като я пуснах и след 10 минути не беше загряла и нищо не стана.. сега сложих приставката за къдрене и ще видим...
аз също я имам и.....абе бързо загрява ама нещо не ми харесва как изправя - нз косата ми ли е по особена самата преса ли не е като преса, но ставаПървоначално написано от PlOk
иначе аз съм най-доволна от вафличките. когато си направя косата ми издържа седмица без да е мръднала, но след баня трябва ако искаш отново
![]()
![]()
When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!
Аз я имам. Не изпозлвам приставката за изправяне, защото не се изправям. Изпозлвала съм само различните приставки за къдрене и съм доволна.
За изправяне не ми харесва, но приставките за къдрене и вафлички на мен мноого ми харесват. И все пак ако имаш почти права коса с леки извивки е хубава( http://prikachi.com/images/496/2986496l.jpg)
A inache az iskam da popitam kolko W e (wata) ii kolko pari struva
![]()
имам я и е мноого стар модел, не работи добре, слаба е и загрява до ниска температура. чакаш дълго-дълго и пак не става, жалко![]()
Ai,kato vi slu6am,mi stava jsno 4e va6ite presi sa povredeni ve4e.I az j imam tazi presa,i da vi kaja zagrqava za 3-4 minuti.
Za 8smi dekemvri si nakudrih kosata(koqto ve4e goni 70 cm) i stana dosta byrzo(za okolo 1hour,kato vseki ki4ur sum razdelqla na gorna i dolna 4ast,za6toto samata pristavka e standartna za po-kusa kosa.No sled kato priklu4ih,na kolegkata kosata(koqto e okolo 15 cm)q nakudrih za okolo 30 minuti,vupreki 4e smenihme nqkolko pristavki dokato tq re6i koq da polzva.
P.S.:ako ne mi vqrvate za kosata sum ka4ila snimka v facebook-a.
predi 4 godini be6e 89lv