- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам един проблем
Здравейте) Извинявам се предварително,ако има вече такава тема..с приятеля ми ни се случва нещо леко обезпокояващо
когато почнем да правим секс..всичко е нормално,възбуждаме се и двамата както подобава и след като започнем,за отрицателно време изведнъж му спада...а ме желае адски много,имаме взаимни много силни чувства и не можем да си обясним какво се случва
Ако сте попадали в подобна кофти ситуация или знаете нещо по въпроса моля споделете .. ще ви бъда адски благодарна ...
![]()
Даваш ли му достатъчно ласки?Всмисъл,за да се възбуди достатъчно.. опитай с нещо ново-нова поза,нещо по-възбуждащо,не мисля че има по-конкретен проблем ..Успех!Мисля,че в интернет би могла да намериш нещо повече относно позите и другите подобни![]()
Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.
междодругото и той твърди,че е на психическа основа ... а за ласките съм максимална..каза,че не му се е случвало до сега..само с мен..а дефакто е нереално,тъй-като и за двама ни сме най-хубавото нещо,което ни се е случвало...
може ли да му спада понеже си грозна?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
..
мммм ...... Аз съм същия в леглото понякога![]()
![]()
![]()
просто ми пада незнам и аз защо , но се оправям след една цигара примерно , или като сменим позата :P :P :P :P
понякога съвсем случайно ми прищраква мозъка и мисля за глупави работи или си тананикам песен и сигурно затова пада самолета![]()
![]()
![]()
иначе сичко си е ок след 2 мин почивка![]()
![]()
![]()
![]()
питай го дали си тананика песен или нещо такова поговорете малко и пак на старта![]()
Нормално е....на мен ми се е случвало доста пъти. Причините са няколко....или ти не си изцяло отдадена и не чувства ,че изпитваш удоволствие и това го притеснява , или ти не го привличаш сексуално , или е от презерватива или просто момчето има повечко натрупани проблеми в ежедневието ,които съзнателно или подсъзнателно му пречат да се да се наслаждава. Няма според мен мъж който да не е имал този проблем и е много важно като се получи така просто да не започнеш да го упрекваш и притесняваш допълнително. Успокой го ,че това нормално , влез му в положението и се постарай отново да го върнеш в кондиция с ласки и думи които да го надъхат. Смятай не му ли влезеш в положението , не го ли подкрепиш става страшно.....аз сам имал моменти ми е идвало да си блъсна главата в стената от яд.
п.с Оралната любов е добър начин да го върнеш на пистата
успех
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Баткото..Имаш ли 10 години бе ?По неграмотно не можеше ли да го напишеш?Първоначално написано от icobug
//Sorry за оффтопика
Така е аз така оправям проблема като на настоящия ми партньор му спаднеп.с Оралната любов е добър начин да го върнеш на пистатаПричина за това може да бъде разсейване или пък прием на алкохол или наркотици .. А след като ти се кефи значи причината не е че не го възбуждаш
![]()
На мен ми се е случвало веднъж и то бях на хапчета за мусколи. Да не взима нещо?
Та взе че спадна и то на задна в тесна дупка и през рамото на дивана. Демек много зле беше положението. После бях съкрушен, а от гаджето ми беше заявено "нищо секса не е най-важното нещо", което ме довърши емоционално.![]()
Последва бърз обрат в бойните действия - спрех хапченцата и на следващият опит след няколко дни последва опостошителен 7 часов секс.
Впрочем с това момиче съм се старал най-много след случката. След известно време приятелките и някак започнаха да ме гледат с почит. Явно се е знаело какво се случва и за какво яко блъскане става въпрос.
Знаеш ли какво ще те посъветвам, но трябва да сте много внимателни - отивате и си правите изследвания дали случайно някой не е заразен с нещо. Ако всичко е ОК махате гадния презерватив. Но трябва много да внимавате да не стане фал.
аве бате ти да не да си от Преслав случайноПървоначално написано от icobug
на клипя гледам си се снимал до преславската крепост ?
по темата : най-добре си поговоретеняма нищо срамно поне тва кажи на момчето