- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- азсъм на 15 и не съм се целувала и ни съм имала гадже
нали,нали.. цяло семейство ще излезеПървоначално написано от BubbleZzzeeettta
![]()
Е,то е пределно ясно,че не е нито странно,нито срамно,а напълно нормално...Все ще намериш подходящия и за теб,живота е пред теб,неможе да го намериш веднага,той се търси дългоо време и го намериш точно когато най-малко очакваш
![]()
Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!
Не се срамувай.
ще ти дойде времето.
сега ти е времето да учиш, а и имаш нужда.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ееее .. много гадно.. и аз бях така до миналата година, обаче се появи един дебил, който ми провали живота, а след него втори идиот и се отвратих от момчетата (силно казано)
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Ееее .. много гадно.. и аз бях така до миналата година, обаче се появи един дебил, който ми провали живота, а след него втори идиот и се отвратих от момчетата (силно казано)
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
аз сам на 18 и не сам имал гадже нито пак сам се целувал с моми4е
значи си грозен. Сори.Първоначално написано от westci
Хуу с момиче не си,а с момчеПървоначално написано от westci
![]()
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
тцтцПървоначално написано от CR0W
![]()
bqlomeche ти даде чудесен съветПървоначално написано от bqlomeche
не бързай.....
![]()
Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
и да кажа: " Всичко мога да направя."
И да си 40-годишен девственик пак ще ти кажат не бързай![]()
![]()
Живота е такъв, какъвто е!
да го еба кое момче ще те хареса , първо като си неграмотна , второ един бог знае колко си грозна пък ако искаш и ти е кеф да се целуваш с някое момче или момиче :Д ето ти клушарите на вън излез и им се натискай !!
![]()
![]()
![]()
ПС : никакви лоши чуства !!!
- ари е , вие тука всички големи разбирачи станахте .. грозна била ,, да не сте я виждали ?!
- ти пък за къде си се разбързала ?! ,, все едно света ще свръшва ,, на 15 години си още ,, трай малко !
Няма защо да се срамуваш .. всичко с времето сиА и колкото по-късно толкова по-добре.. така че не се притеснявай!
![]()
<3 ..the music tells mE whaT t0 feeL .. i likE y0u n0w (music) (:
Е и?? Какъв ти е точния въпрос? и защо да е фейк .. каот станете на 14 и се отприщвате всички и айде по живота. вървете и си играйте навънка деца, не мислете за глупости![]()
провалил ти се живота?? извинявай ама за 15, 16 годинки на тази земя не е живот. вземи си поука, явно си твърде наивна щом за 1 година 2-ма "тарикати" са те травмирали.Първоначално написано от yYniiKaLnAa
То ако си на 40 и си девствен можеш само към "оня свят" да бързашПървоначално написано от BGbullet
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()