- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Поредната тема, но все пак имам нужда от помощ
Така знам че форума прелива от такива теми, но сега съм твърде наплашена за да търся и за това реших да пусна тема, ако искате после я заключтете.
Проблема ми е следния, последно правих секс преди около 4 месеца. Идваше ми нормално цикала, но предния месец ми подрани с около 7 -8 дена, а този месец ми закъснява с 6 дена. Шанс да е станал гаф няма защото винаги го правихме с презерватив а и не се е случвало да се скъса. Ноември обаче почети цял месец бях настинала и често ми се налагаше да пия лекарства от типа на парацетамол и цифран. Дали пък заради това нещо се е объркало и не ми идва?![]()
ако си и наддала с килцата,тогава може да се притесниш...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
честно казано да качила съм 1 кг , но как би станал гафа при положение че се пазя а и дори с презерватив свършва извън мен ?
точно така.
изкарала си половин бременост, в корема ти има ритащо, уформено бебе, всички симптоми са на линия.
тези неща стават до 4-5 месец и ти явно ги имаш.
честито, кръстете го евлампи
едно кило била качила, ето ти бременна в 4-ти месец
сигурно и тя едва сега започва да подозира че нещо става![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Препикай едно тестче за 4 лева, а?
...
Аз мисля,че нищо ти няма!Всичко е заради шантавото време!
Fashion and Styling
Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Надали си забременяла.. Мен ми е закъснявало и от лекарства.. Всичко е възможно![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ами аз също написах че е невъзможно да съм бременна. Просто исках да попитам дали е възможно от лекарствата да се е повлиял цикала или от нещо друго като например рязката смяна на времето, защото 6 дена не ми се виждат никак малко ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нямам думи
иначе ПТ-от времето
О Боже защо всички я нападате- в повечето случаи една жена знае кога е бременна. Успокои се моятa менструация последните месеци първо дойде рано, после закъсня с месец, нормално е а причините могат да са много.
Значи може да са ти възпалени яйчниците, може да е от времето, може да е от това че си болна, а може и да е стрес така че просто се успокой и ще ти дойде- сигурна съм. Но ако ти закъснее примерно с още около 8-9 дни и ти се случва за първи път иди на гинеколог и той ще те прегледа на ехограф . Има разни кисти и други болестi.
Всеки има такива периоди,на които цикълът или подранява или закъснява.Я заради смяна на климата,я заради един Бог знае какво...Но нищо ти няма естествено,няма как да е станал някой гаф,щом сте взели предпазни средства.В интерес на истината и мен много пъти ми се е случвало да закъснява,както и на всяка жена,така че..споко!!!Първоначално написано от Tajnomomiche
![]()
Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!
Никой не разисква въпроса дали е бременна. Цикълът й е дошъл предния и по-предния месец!
Може и от лекарствата да се е объркал, няма от какво друго. Дишай спокойно.
Много била наплашена,затова неможе да отдели 2 мин да потърси форума..ok wtf. а и още нещо..забелязвам че напоследък идват все по-прости и по-прости тук..сама си отговаряш на въпроса че всеки път сте се пазили и е било с презерватив..и само аз ли пропускам факта че е било преди ЧЕТИРИ месеца,тя спермата да не е бомба със закъснител бе?!!! Ти е*а и олигофренските истории..
Can It All Be So Simple ?
Eми сигурно просто се нуждае от няколко успокоителни мнения , които да я убедят,че не е бременна. Искам да кажа че сигурно иска да се увери че е права и че има подкрепа...Първоначално написано от xinfamous
Да точно за това пуснах тематаПървоначално написано от Iinadd
.
Днес реших да си направя и тест - отрицателен . Сега остава само да чакам
Сори, ама тука не сме Червеният кръст.Първоначално написано от Iinadd