- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем
Здравейте на всички. Значи моят проблем е че наскоро тръгнах с едно момиче и се развиха така нещата че си легнахме.Тук идва проблемът ми. Значи аз съм девствен и когато стана време .. не можах да еректирам.Моля ви кажете какво да направя за да не се повтори защото беше много гадно. Благодаря
не си лягай повече с нея
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Предполагам, че за да сте тръгнали следва, че ти харесва как изглежда. Така че не може да е от това.
Може би не си се отпуснал още.
Проблема ти е че не си се отпуснал а и мацката явно не ти е помогнала за това.В секса притеснения не трябва да имаш никакви и няма да имаш проблеми с ерекцията.Почти всички такива дребни проблеми при младежите се дължат на притеснение или някаква друга психологическа основа.
Батка притесняваш се излишно. Не си могъл да го вдигнеш от притеснение или стрес. Другият път дръпни една малка чашка ракия/уиски/водка и ще си бомба
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
+1Първоначално написано от radeberger
Добре, благодаря на всички, но кажете как да се отпусна в смисъл и аз не знам вечеПък мноог искам да бъда с нея обаче ме е страх да не стане пак така :S