- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Вагинална кандидоза
Миналата седмица боледувах и лекарката ми предписа антибиотици и от тогава имам проблеми. Искам да попитам тези, които са имали така наречените вагинални гъбички какви симптоми са имали в началото. Имам бяло течение, по-голяма чувствителност на това място, слаб сърбеж и бели полипи около вагината. Възможно ли е да е кандидоза и понеже ще е трудно да взема направление за генеколог скоро, ще се влоши ли ако не започна лечението възможно най-бързо?
Е ти не си ли ги разбрала тези работи от гениколог? Следователно имаш някакво назначено лечение, следователно колкото по-бързо започнеш лечението, толкова по-бързо ще ти мине..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами не, там е проблема, че още не съм ходила на генеколог, просто исках да знам, дали не е нормално и дали това са симптомите, за да не се окаже, че съм се притеснявала напразно...
Гъбите са упорити гадове,така че колкото по-скоро започнеш лечение,толкова по-добре за теб.И ако имаш сексуален партньор,нека и той да започне да се лекува.
Не нам дали това са симптомите за гъбична инфекция,това лекар ще ти го каже.Здравето е на първо място.
Най-вероятно са гъбички, предвид симптомите и фактът, че те са се проявили след приема на антибиотици. Абсолютно нормална реакция, ако често боледуваш или антибиотиците са били по-силни.
Под влошаване разбирай да се обострят симптомите до нетърпимост.
Хубаво е възможно най-скоро да отидеш на гИнЕколог, за да получиш адекватно лечение и да се оттървеш от дискомфорта възможно най-бързо. Частния преглед е около 20 лв., ако парите в момента са ти проблем - опитай да поискаш от личния си лекар, обясни му за какво става въпрос, не мисля, че би ти отказал.
И другата гадна страна на гъбите е, че появят ли е веднъж, се появяват и втори път.
Здравей! Аз съм с candida albicans!! Знам, че се получават от антибиотици, но не само!! Ако не си била на лекар до сега бягай не е хубаво да се бавиш - мойте симптоми бяха същите - болка след уриниране, ууууууууужасен сърбеж, неприятно чувство при полов контакт и бяло течение с вид на пресечено мляко!! Ако е Кандидоза не те виждам как ще се оправяш с гадните лекарства хем са ужасно скъпи хем са неприятни.. Дано съм била полезна ;рр![]()
Ами аз отидох на лекар, обаче се оказа, че гинеколожката ще е свободна чак след два дена, а тогава ще съм в цикъл и незнам дали е възможен прегледа и лечението по време на цикъл.. направо се побърквам.. Освен това идва Нова година, ще съм с гаджето, а с тия гъбички... ужас !![]()
Върви при друг гинеколог, толкова ли е сложно?
Прегледът по време на цикъл е невъзможен, а лечението ще е по-трудно осъществимо, понеже рядко се състои само в оралното приемане на медикаменти. Често изписват и глобули и/или мехлеми, които ще ти е невъзможно да прилагаш, щом си в такова време от месеца.
Колкото до гаджето - ще го преживее. Никъде не пише, че изрично на Нова година трябва да правите секс.
Ще говоря с нея,пък каквото тя реши. А можете ли да ми кажете лечението колко време горе-долу продължава?
Зависи,по предписание на гинеколога е,той е човекът който трябва да прецени колко време ти трябва да се възстановиш напълно![]()
Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.
Някои лекарства се приемат точно по време на менструацията.
Зависи изцяло от гинеколога колко време ще продължи лечението.
You're frozen
When your heart's not open..