.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Помогене ми! ;(

Такаа .. Всичко започна когато бях в 5 клас. Едно момиче от класа ми ме покани на рожденния си ден, където имаше хора и от другите класове но аз не ги познавах. Сред тях имаше едно момче, което на пръв поглед не беше нищо особено, не ми направи впечатление. Та това момче започна да ме сваля, казваше ми че съм много красива и т.н. След рожденния ден ме изпрати до нас. На следващият ден в даскало постоянно ме заговаряше, взе ми номера и т.н. Сутринта на Св. Валентин, когато бях на английски ми изпрати СМС в който пишеше че иска да се видим, но аз имах работа тогава. Този човек беше започнал да ми писва, защото изобщо не го харесвах, а той само ме преследваще .. И така аз не издържах и го отрязах .. с СМС .. Тогава почнахме да си резменяме обиди, не си говорехме .. и аз започнах да осъзнавам че съм започнала много да го харесвам .. но беше късно. Така от 5 до 7 клас се държеше много двустранно с мен .. понякога се обиждахме, понякога си говорехме и си ходехме заедно, а аз все си го харесвах. Понякога много ме обиждаше за което не мога да му простя и до днес, но и аз не му оставах длъждна. Така минаха 3 години и доиде време да кандидатстваме. Когато вазбрах къде е приет той и къде аз, стигнах до извода че ще пътуваме с един тролей. Аз наистина много го обичам, но незнам той какво изпитава, незнам какво да правя, никога не бих могала да събера смелостта да му кажа какво изпитвам, дори незнам дали ще мога да му простя, незнам дали и той ще може. Моля ви, дайте ми някакъв съвет! ;(

Моля те... Пише се не знам... отделно... ако обичаш...

и относно темата - който мрази обича... надали е толкова фрапиращо. Просто му прати смс както е започнало всичко..

ами харесвал те е но .. сега ако нищо не прави значи не те харсва,момиче не е единствен на света само той има мн други и аз бях тъка но сега пораснах и осъзнах колко глупавичка съм била не те обиждам но има време за всичко

Град
    Русе
    Не е ли малко странно след като по1ти не си опознавала този човек да казваш,че го обичаш?Според мен обичта е малко по-силна дума,по съм съгласна за харесване Та така де,към темата-просто по държанието разбери дали чувства същото каквото чувстваш и ти.Направи му лек намек,че го харесваш и виж той как ще реагира.Но просто не му го казвай пряко,защото реакцията не се знае каква ще бъде..

Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!

мм според мен ако още имаш номера му, му прати смс.. все пак така сте започнали.. започни да го забиваш, за да видиш дали ще ти отвърне.. и ако стане нещо пордължавай! започни да се интересуваш от него, смисъл от това с какво се занимава: спорт или нещо друго.. :Д излезте на кафе и т.н. ., а ако не стане, не се вкисваи. не е единственият..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си