Има едно момче което много харесвам .. говорим сии забиваме се .. всичко ОК .. но докато си се забиваме и си мисля че нещата вървят . на следващия ден е тръгнал с друга ... докато са заедно той продължава да ме забива и на мен ми става странно ... ОК скъсаха .. това нещо продължава .. след още 2 седмици ми казва че харесва една моя приятелка ... стана ми мн гадн0 ... на следващия ден ми предложи .. аз знаех че се е**ва с мене и му казвам че не му вярвам но той продължава да ме убеждава .... не му повярвах дори и за секунда ама си викам айде ще се направя и ще му покажа че започвам малко да му вярвам .. и в този момент той ми каза ама ти нали знаеш че не говоря сериозно ... въпреки че го знаех .. потънах в земятаа .. сълзите ми бяха на очите .. мн му се ядосах и се разсърдих .. около 2-3 часа само се е извинявал .. другите мъ приятели и те ми казват "и мене ме издразни тояя как може така да прави с тебе" .... продължавам да му се сърдя .. сега не си говорим пишем или каквото и да е .. мн мн ми е гадн0 .. посъветвайте ме какво да правя .. въпреки всичко искам да си запазим приятелството .. за нещо повече мисля че няма никакъв смисъл вече .. не мога да му вярвам .. Моля ви за съветтт