Благодаря ви за отговорите.
Не сме близначки. И аз съм чувала и знам за случаи, в които близначки с много силна връзка помежду си сънуват еднакви сънища. При нас е ставало 1-2 пъти и то просто да сме сънували един и същи човек или предмет едновременно, което не е кой знае какво и мога да приема да случайност. Но това е по-различно и нетипично, затова ми стана интересно какво ли означава. След това не помня да се е случвало нещо странно или нередно. Но много често ми се случва да съм сънувала нещо, което на сутринта не помня, и чак когато се случи, се сещам, че съм го сънувала. Например преди около две седмици имахме да учим по три разказвателни за един ден, а аз, мотаейки се из къщи, имах време само за един. Та научих единствено по история и на другия ден, когато госпожата по биология ме изпита, изведнъж се сетих, че вечерта бях сънувала как същата ме предупреждава, че ще ме изпита и ми казва да си науча по нейния предмет. Това нямаше много общо с темата, но реших да споделя. Сякаш нещо ме предупреждава, но аз се сещам чак когато се случи и не успявам да го предотвратя. И се питам какъв е смисъла изобщо да го сънувам?