Та всички знаят за проблема със скайп.
От има-няма 2-3 месеца не го бях използвала и днес реших да изпробвам и се натъкнах на следната грешка:
A network error occurred while attempting to read from the file:C:\WINDOWS\Installer\PluginManager.msi
И това не е проблема от "водещите новини" !
Опитах се да намеря проблема като влязох в посочените папки..!но! такава папка не съществува!???
Изчистих виросите с Spyware Doctor и Registry Mechanic,натъкнах се на програма,триеща грешки само в скайп,но е платена и трие само 15 грешки,а изписва 1000 и няколко.
Та ако имате идей..благодаря предварително!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
MSI пакет за зареждане на SkypePM процеса/PM - Plugin Manager/.
Дължи се на изтрита или преместена(невъзможна за откриване по някаква причина) папка от инсталацията на Skype. Използваш нещо от сорта на Windows Installer CleanUp Utility(продукт на MS) - откриваш и деинсталираш MSI пакета(с име "Skype Plugin Manager").
Също така използвай безплатно решение за поправяне на грешките в регистрите(и т.н.):
CCleaner - Freeware(Installer, Portable, PortableU3, Slim)(Как да използваме програмата чети тук)
Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
авторитетный ответ: 95.43.28.133
вторичный ответ: 85.14.6.98
Sponsored by: Реактивная Tехнология