- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бързо омазняване на косата
Здравейте съфорумци!
Проблемът ми е,че като си измия косата днес утре ми е до някакъкво ниво мазна а на следващия ден вече косата ми мазна като бушон единственият начин е да я мия всеки ден, но е супер неприятно и мисля,че така се влошава ...
забравих да добавя:
също така имам и много пърхут по нея мия се почти всеки ден с 1 шампоан против пърхут не му помня името но за 15 лева 1 капка същата работа като с низорала един такъв с мента и като чели се влошавам пробвал съм хед'н'шоулдърс,низорали и какво ли още не и НЕ И НЕ нищо ...
мий си косата със сапун![]()
Аз като имам пърхут си ползвам низорал по 2 пъти седмично в продължение на 1 месец, като шампоана се втрива в главата. След това 1 път месечно може за профилактика. Тея шампоани не са за всекидневна употреба, а като чета как си тръгнал ... Колкото по - често си я миеш, толкова по - бързо ще се омазнява.
n00bs
Отиди на кожен лекар, ще ти е от полза![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Вземи от някой твой приятел машинка и се обръсни 1/2/3 номер,както искаш! ; )))))))
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Аз ползвам Clear. Нямал съм пърхот, но и на мен доста бързо ми се омазняваше косата. Сега нямам никакъв проблем като я мия през ден.
Можеш да пробваш да се подстрижеш много късо и да си намажеш скалпа с мазнина/олио/зехтин. Оставяш го да постои и се държиш късо постоянно.
Също така junk food ограничения може да са ти от полза. Пиенето на повече вода също.