- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моляви Помогнете
Значии влюбих се много в едно момиче, с което се зарибявам от сигурно 1 годино , но по скайп ;d .Много я харесвам, тя мен сьщо, но когато я видя в училище целия настрьхвам и ме е срам да я заговора или нещо подобно или , ако я заговоря тя отива на другаде... искам да я поканя на среща, но много ме е срам ... до сега не съм обичал момиче толкова много и не съм имал гадже ... постоянно е в ума ми сяка минута сяка секунда... не мога да заспя без мисълта за нея ... сутрин се събуждам и си представям какви хубави моменти може да имаме заедно ... незнам какво да правя моляви помогнете ..![]()
Щом и двамата се харесвате някой път като я видиш в даскалото ти я покани да излезнете на кафе... На колко сте та толкова те е срам?
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
и аз и тя сме на 13 ама скоро прая 14
Първоначално написано от wladitu
Покани я на кафе,излизайте по-често и ще видиш как ще ти мине срамът и когато се почустваш готов направи крачката..![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Ще се опитам да събера кураж .. но когато застана пред нея се исприщвам ии губа и ума и дума, ако ме разбирате ...
Разбираме те да
Но наистиа събери кураж и я покани на кафе.. примерно.А и щом и 2мата се харесвате...
П.С-Успех!
zdraveii az sum momi4e na 14 godini i moga da ti kaja 4e nie si padame po batkovci*., no tova ne e zaduljitelno za vsi4ki
spored men 6tom si pi6ete po skype a najivo tq te reje, zemi q pokani na kafe po skype ;]
Според мен,пък не всички момичета си падат по батковци.Ами щом отива на друга страна може би и тя се срамува до някаква степен.Предразположи я по скайп да бъде готова,че ти предприемаш нещо и тогава я покани.![]()