- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем
нормално ли е момиче което не е дествено след секс докато пишка да я щипе и да има малко кръв а да не я боли?
Нормално ми се вижда.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
може да имаш цистит.. една приятелка така не я болеше, но пишкаше кръв и и пареше/щипеше.. отиди на лекар, не питай по форумите![]()
Ами възможно е това след правене на по бурен секс. Състоянието най-вероятно е предизвикано от предната част на уретрата (под клитора)
Ако има само следи от кръв в урината, не трябва да се притеснява, ще премине бързо. Но ако се появат симптоми като парене, по-често уриниране + кръв в урината, ще трябва да потърси лекар и то спешно.
Още една възможност, която е най-вероятна, сега забелязах, че е без болка.
Най-вероятно има инфекция.Прави се посявка, антибиограма и се пие поне 7 дни антибиотик.Ако чака ще стане по-зле или ще изчезне, но все някога ще се появи отново. Затова трябва да потърси лекарска помощ и то бързо. Вероятно се е заразила при половия акт.
- Може да има цистит
- Може да е някаква инфекция
- Може да е от секса..
Така,че най-добре е да се консултира със
специалист
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
лекар?![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
мн права такова нещу нее за шегаПървоначално написано от littledolly
Ако има кръв в урината, е добре... Лошо е ако има урина в кръвта...
Ако продължи, повече от ден, два задължително на лекар !!! Според мен това се дължи на "бурен секс" ... Не пренабрегвайте проблема !!!!![]()
Кое му е добре-то?Първоначално написано от taratorcho
Първоначално написано от kremen4eto
а, по-добре ли е да има в кръвта урина ... проссто си ме разбрал/а погрешно... незнам, но според меннещата отиват към чичо доктор
![]()
![]()
^ Просто поне 3-4 мнения бяха, че нямало нищо притеснително в това да има кръв в урината. Реших да питам някого защо.![]()
мойте виждания са, че може би при по "бурен секс" (дето казват и другите) и ако момчто е било по-грубо, вероятно е възможно, а и тя не пояснява много добре историята. Мисля, че това е причината ...
![]()
Да ме извиняват всички, ама колкото и бурен да е секса, това да ти тече кръв от пикочния канал е поне малко притеснително и никак не е нормално. Ако е раничка около влагалището ОК, но авторката не е написала такова нещо.Първоначално написано от taratorcho
..точно това казвам и аз, че не е пояснила по-точно случката... ние как моеже да гадаем ... Най-добре ще е да отиде на лекар, според мен ... това НЕ са проблеми, които може да пренабрегне![]()
![]()