- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктите и всичко за тях!
Мерсии![]()
![]()
Хора много , Човеци малко !
Понеже не съм много наясно, бихте ли ми обеснили как точно се прави френския маникюр?![]()
^ Значи първо се прави бялата линия и след това цялата нокатна плочка се покрива с телесния?![]()
Да.Първоначално написано от LudotoDevoiche
И преди всичко основа! Винаги трябва да има основа!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Добре де, ама като се нанесе телесния цвят върху линията, бялото няма ли да стане друг цвят?
Еми да,защото ще го покриеш с телесен цвят,но това не пречи на бялото да се откроява.Първоначално написано от LudotoDevoiche
Първоначално написано от titinkaa
Вместо тиксо, около нокътя си сложи някакъв крем и пак го направи! Няма да ти се омажат кожичките, а и е по-лесно!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам ужасен проблем... Поради многократното ръфане на кожичките около нокътя на палеца ми (на ръката) и последвалото им изрязване, те се уголемихаОсобенно от едната страна седи като топче кожичката (надявам се да разберете за какжо става дума)... Страх ме е да го изрежа да не вземе по-зле да стане... Някакви идеи как да се спрявя с това?
![]()
^ Маникюрист или не знам, кожен лекар..![]()
Закакво все си ядете кожичките не знам, като видиш, че става проблем прояви воля и се спри!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
^ Ако знаех, че ще стане така определено щях да се спра.Имам записан час за дерматолог дали да не попитам и за това?
Други мнения? ...
Питай дерматоложката,тя се занимава с тея кожни проблеми и ще ти каже кво да правиш.
Здравейте, аз сравнително късно се включвам в темата, но искам да споделя нещичко. Преди време се запознах с много добра маникюристка, на която споделих, че ноктите ми се цепят и чупят, защото са меки. А нейните съвети бяха следните: купувате си най-обикновен заздравител за нокти (според нея всички са еднакви, разликата е в цената, аз ползвам калциев на Перфект) и Геритамин нео на капсули. Вечер измивате добре ръцете, нанасяте 1-2 слоя заздравител и сцепвате 1 капсула Геритамин нео като с нея мажете ноктите и около тях, това повтаряте всяка вечер цяла седмица, за да наслоявате заздравителя и 1 път в седмицата можете да ги третирате с лакочистител. За около месец моите бяха в блестящ вид. Също е хубаво да се пие Геритамин, но съм чувала, че се напълнява и аз лично не го приемам вътрешно.
Василена,от Геритамина не се пълнее,и аз съм го чувала,но няма такова нещо.Пила съм го 3 пъти по цяла опаковка и не ми е повлияло на теглото.Друг съвет от мен за заздравителите:Ползвам на Мис спорти,купувам си го от ДМ и съм много доволна,слагам си го като база преди основните цветове.Има и масла за нокти за цепещи и чупещи се нокти,лично при мен подействаха и да чукна на дърво ноктите ми са перфекти от 2г. насам,а преди бяха ужасни просто.Ползвала съм маслото на Икаров,а в момента ползвам едно масло с много масла в него на марката Рубела,има до в ДМ,другаде не съм го срещала или просто не съм се интерисувала да го търся.В ДМ ще го намерите на рафта до лакочистителите,в една продългавата кутийка черна на цвят с цветове,струва 2лв.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!