Интересна тема.Ще я следя.

Аз 1 път в седмицата мажа ноктите си с лимонов сок чувала съм че помага и мисля, че до някаква степен е вярно.

Един въпрос и от мен:
Преди много време бях пускала тема. Там писах, че имам къса нокътна плочка, но така и никой не ми отговори нещо по-смислено. Ходих на маникюристка, възможно най-добрата според града в който живея и тя само ми каза "Ако идваш редовно ще се оправят" но тя ми ги скъсяваше прекалено много и спрях да ходя. Не знам дали ме разбирате - това бялото, което се изрязва ми започва много нагоре, все едно гледам мъжки нокът. Не знам дали е от значение, но когато бях малка изрязвах ноктите си буквално до месото. Има ли някакво оправяне или да не се надявам? Не ми пречи особено, защото когато се лакирам не се личи, но немога да ги пусна по-дълги от края на самия пръст, добре де някъде 5 мм мога, но после започват да се цепят и разслояват. Може би в мен е проблема, сигурно не съм достатъчно старателна и предпазлива и не полагам достатъчни грижи. Но просто ми писна, не ми харесва квадратна форма, или поне да не са заоблени, но да са малко по-дълги,че седи ужасно грозно.