Цитирай Първоначално написано от Cucko0
Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
^^ Страхотни нокти самата форма...оле влюбена съм!
м да хубава плочка имаш : )) как ги поддържаш толкова дълги моите докато ги изравня и ги оставя да пораснат се начупват
Оо бяха и по-дълги ама ги скъсих малко.еми мажа ги с маслот она Икаров,слагам заздравителите на Перфект.В началото като почнах да ги пускам ги лакирвах с Калциев гел на Перфект около 3 седмици с него само ги лакирвах,без други лакове отгоре,слагах по два слоя и става леко все едно си с леко бял лак,самия лак в шишенцето е бял де.След това спрях с тоя заздравител и си взех пак на Перфект само че лилавия Активно лечение се казва.Той е и за спиране на цепешите се нокти,заздравява и ускорява растежа им.Слагам и от него два пласта отдолу и после какъвто лак искаш и най-отгоре слагам пак на Перфект зеления 3в1 се казва.Той става и за основа и като топ лак.Аз в случая го ползвам като топ лак,защото лилавия трябва да се слага минимум 3 седмици,за да има ефект.Като спра лилавия ще слагам от зеления.
Между другото пролетта си мажех ноктите с кремчето на Биотрейд МАКСИ,той е за цепещи се и чупещи се нокти,и чесно казано много ми се заздравиха ноктите оттогава.Ползва се 1 месец,всеки ден по 2 пъти мажеш самия нокът и кожата около него,и втриваш,след това не трябва да си миеш поне 1 час ръцете.
Другото,което е,не ползвам лакочистител с ацетон.Ползвам на Джанкар с витамин F без ацетон,и съм много доволна.До някъде голямо значение има и лакочистителя,понякога и от него се влошават ноктите.
И последното нещо,което правя е,пия хапчета Геритамин нео.Те са витамини де.
И си пиля ноктите само с кристална/стъклена пила за нокти на Перфект,и никога не правете грешката да ги скъсявате с нокторезачката,защото от нея се цепят.