- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко момчета / момичета сте казвали " ОБИЧАМ ТЕ &qu
1
What you give is what you get !!
0![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ако става дума съм казал "обичам те и на момичета и на момчета" ... да правилно прочетохте ;д обичам приятелите ми да са информирани че ги обичам и ми пука за тях![]()
А що се отнася в любовен план - едно си остава момичето което съм обичал с цялото си сърце... Поне за сега де![]()
На едно момиче , но сега като се замисля не е заслужавала да го чуе , макар че то си личеше.
"Обичам те" ми е било казвано от същото девойче , но знам че и аз не съм го заслужавал.
на приятели , познати , близки и не чак толкова близки съм казвала често , но на момче... хммм... никога!!![]()
![]()
Засега на нито едно. Когато наистина го почувствам ще го кажа с няй-голямо удоволсвтие.
На две: на настоящия ми приятел и на най-добрия ми приятел
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
На един-единствен човек. Първият човек, на когото казах "Обичам те." Човекът, който наистина ме накара да изпитам това чувство. Нямах никакъв проблем с това да му кажа, защото знаех и знам, че го чувствам.
Чак след това казах на близките ми приятели и родителите ми, същото (но тях не ги броя).
the naughty look. <3
на 2.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
само на едно и го казвам с най-искрени чувства ,просто думите са малко за нещата които ги съвпътстват и целия този океан от емоции които ври докато ги изричам
мноо ме дразнят тия дето от 1 седмица си ги нашлякват за лека нощ и добро утро
тва са силни и необикновенни думи
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
само на 1 и си го обичкам истинскитой си е всичко за мен
![]()
![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
На един. Никой друг преди него не успя да събуди в мен чувствата съпътстващи тези думи.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
на 2 но първото ми обичам те е било по децко и не осъзнато а сега искрено обичам момичето с което съм :P
Досега на един,но още си го обичам!![]()
На 0Само съм го казвал на ебавка,или ако някое гадже ми каже обичам те,аз казвам и аз...
Само един и съм горда с това, че е напълно искрено и още не е свършило.
Само и единствено на мойто мъниче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На един![]()
0, дано станат повече!![]()
На двама, но на единия не беше истинско. Просто ме гледаше в очите и очакваше да отвърна
Истинско Обичам те, съм казвала точно един път, защото го усещах.
Само на едно момче съм го казала![]()
1 единственн![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
На двама. Като се има в предвид, че наистина го почувствах и още го чувствам!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()