Пич?!? 18?!? Да ти кажа... и аз така доста време пропилях. Може час-два да поиграеш, става, ама да се отрязваш от живота, да пропускаш приятните мигове с приятели... не си струва!
И аз бях така миналата година забивах се по цял ден да цакам уоу. Докато се усетя и бях се преварнал в Но лайфер, но като си казах това е само игра трябва да спра да я играя и спрях. Опитай и ти излизай повече с приятели или прави др неща дето не са сварзани в уоу. Може да помолиш някой от приятелите си да ти истрият героите, ако ти не можеш сам и така най-лесно ще се откажеш
забрави уоу-а по добре ако искаш да имаш живот за бъдеще и аз имам подобен проблем и се опитвам да се оправя но все още няма резултат изтрий си геройте и играта моя проблем е свързна с конзолни игри по цял ден ако не играя на плейстейшъна и ексбокса играя на псп-то просто не мога да се спра затова останах без приятели почти
Спокойно, аз също го играя и приятелите ми са съгласни с това. А по въпроса с възрастта аз съм имала партньор за арени на по 40-50. Просто накарай приятелите ти да те разберат и прекарвай повече време с тях, защото те могат да си мислят че играта е по-важна от тях и затова да ти обръщат гръб
Спокойно, аз също го играя и приятелите ми са съгласни с това. А по въпроса с възрастта аз съм имала партньор за арени на по 40-50. Просто накарай приятелите ти да те разберат и прекарвай повече време с тях, защото те могат да си мислят че играта е по-важна от тях и затова да ти обръщат гръб
знаеш ли, имам един такъв не точно приятел, немога да го нарека така....познат...преди бяхме в една компания...и говореше само за цс, бгмафиа, лол, и т.н....поцялден седеше у тях и не излизаше и винаги говореше само за игри...и в момента той няма приятели...вече го виждаме само на училище...по цял ден седи у тях...и никой не го иска....
Заебавай игрите пич... Няма нищо лошо ако е от време на време, но всеки ден да ми играеш и да не се мърдаш от компа.. това определено не е на добре. Най-малкото че ставаш супер затворен, губиш си времето и накрая докато се осъзнаеш ще си голям, а ще си си изгубил най-хубавите години в игри. Игрите вечно ще ги има, но не и приятелите ти или теб!
Вземи се в ръце, хвани се нещо да спортуваш, срещай се с приятели.. интерисувай се от неща които за напред ще ти носят доход. Просто живей пълноценно, да си полезен за себе си и за останалите с нещо.
СПРИ ДА ИГРАЕШ ТЕЗИ ИГРИ ВЕДНАГА!!!!!!!!!.Трябва да решиш просто кое в живота ти е по важно.Забога това е една игра нищо в нея не е реално какво предпочиташ да си цъкаш на компютъра отколкота да излезнеш с приятели да се забавляваш истински.И приятелите ти са прави защото те явно искат да ти покажат че не е правилно да играеш wow.И аз бях пристрастнеа към една игра бешее ужасно.Добре че спрях защото аз дори не се забавлявах просто я играех, защото бях пристрастена и ми беше трудно да спра.Но по едно време си казаха:Какво ми дава тази игра?Аз дори не се забавлявам.
Губих часове в играене и накрая к'во бях ядосана.
Спри докато е време.Тове не е реално.Чувстваш ли се добри след като си я играл.Чувстваш ли,че си направил нещо пълноценно в твоя живот.
Самата мисъл че си пуснал тема би трябвало да ти подсказва нещо.....................
ае брат знайш ли кви хора познавам на по 16 - 17 години играят УоУ и всъщото време излизат с путки ходят по партита направи така че УоУа да ти е хоби а не живот : )
аз играя УоУ от година миналото лято си го пропилях по цял ден в къщи бях на плаж не ходех никаде брат само УоУ но вече не е така играя УоУ по 1 - 2 часа даже и по малко и ми е адски готино като съм цял ден на тъпото даск и после кат се прибера да си го пусна да играя 1 час и после да изляза да са джиткам из улиците с аверите : )