.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Имам чувства към него.. а той към мен ?

Имам чувства към едно момче, но той си има гадже .. преди може би седмица ми пишеше всеки ден в скайп, но обаче само "Как си?", "К'во правиш?", "Нещо ново? .." и само това. Преди си правехме някакви бъзици / всъщност той предлагаше / аз на му покажа ''нещо'' / не триъгълника / ( ай само без някви излишни коментари по тоя въпрос с бъзиците .. някви от сорта "курва", "не тее ли е срам", "мале ква си проста'' казах ви вече - просто бъзици ! ). Но той харесваше друга, докато си писахме това. А наскоро .. бахти скучните разговори дето бяха Искам да го впечатля някакси, нищо че си има гадже. Ще действам, ако скъсат скоро . Някакви коментари

wow

Дай си 2-3 годинки и тогава мисли за това. Не ги закачай, защото най-много да те намрази после

Супер фен
    Не прави така,че да се разделят - най-много да те намрази.
    Бъди до него просто като приятелка. Споделяй му. Подкрепяй го.

П.П. Преди бях в същото положение. Бях му станала много близка приятелка, но след това загубих цялото доверие,което бях изградила.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Няма да пипаш момчето, докато си има гадже.
    В момента няк'ва кифла се е залепила за гаджето ми и се опитва да ми го отнеме, на мене мислиш ли, че ми е приятно? Но той не я иска и и казва да се разкара, тва е важното за мен в момента.
    Щом е с нея, значи я предпочита пред тебе, мисли нея за по-добра, и не те иска, тва е цялата философия. Ако те харесваше, нямаше да е с нея. Няма кво да правиш освен да чакаш те да се разделят, или да си търсиш друг, който си няма гадже. Но няма да им проваляш връзката... -.-

той те приема като приятелка, сродна душа, ако му покажеш че го харесваш, може и да те забележи, а сега сте просто сродни души, което е много хубаво да сте само фр, момчетата са много добри приятели, повярвай ми

Голям фен Аватара на CR0W
    Остави го.Човека си има приятелка.ЩЕ Е МНОГО ТЪПО,АКО СЕ ОПИТВАШ ДА ГИ РАЗДЕЛИШ!!! Дръж се с него,като приятел-споделяй му,изслушвай го.А когато той скъса с нея може да предприемаш действия.

novasum
    nirvana13

Супер фен
    Не прави нищо, остави се на течението. Ако трябва нещо да стане, то ще стане.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Въобще не съм казвала, че искам да им разваля вързката. Казах, че ще действат след като скъсат / ако е скоро /.

Цитирай Първоначално написано от autumn666
    В момента няк'ва кифла се е залепила за гаджето ми и се опитва да ми го отнеме, на мене мислиш ли, че ми е приятно? Но той не я иска и и казва да се разкара, тва е важното за мен в момента.
    Имаш страхотно гадже!

Самия факт,че искаш да спечелиш момче, което вече е заето...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    "Триъгълника" Еми измисляй интересни теми и го заговаряй пък накрая и "Триъгълника" му покажи
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти сама си отговори,че няма смисъл да се бориш за него..
    Той е обвързан,предпочел е другото момиче,а не тебе..Свиквай
    с тази мисъл и се опитай да го забравиш..
    Или пък се дръж с него приятелски и се опитай да накараш онези
    чувства,които бушуват в теб да спрат..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

наскоро ми иска номера и ми прати прегръдка ( бтв т'ва за прегръска не мисля, че е толкова важно, но все пак .. ) ;; аа и ми измисли нов прякорр .. това за телефона и прегръдката, дали въобще значи нещоо ? .. реших да спра да му отговарям, когато ми пише, защото преди правех всичко, за да му отговоря на време не знам реших да пробвам с малко недостъпност, дори да ми е трудно да разбера какво точно трябва да правя, но .. та на първия ми въпрос ?

Повече от фен Аватара на autumn666
    Ами, значи не си държи на гаджето достатъчно... Можеш да предполагаш, че те харесва, ама не мога да ти кажа със сигурност, не съм гадател .. Прави квото си правиш сега, пък накрая ако скъса с нея, действааай

Ще ти е приятно ли да имаш някакъв сопол до себе си, който да сваля всяка срещната? Не ти ли е кофти само при мисълта, че един ден може да сте заедно, и ти много да си го харесваш и прочее, а той да се лигави най-безцеремонно на всяка втора?

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Той си има приятелка и недостъпността с нищо няма да ти помогне.
    Той не те сваля, че да се правиш на недостъпна.
    А и + това прегръдка по скайп.. има ли значение? това показва само,ч е може би те има за по-близка или просто е бил на кеф да ти прати.
    За номера- същото^
    Ако толкова държиш да го спечелиш-бъди му приятелка. Като скъсат можеш да му признаеш чувствата си(ако все още имаш такива.)
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ти сама си отговори,че няма смисъл да се бориш за него..
    Той е обвързан,предпочел е другото момиче,а не тебе..Свиквай
    с тази мисъл и се опитай да го забравиш..
    Или пък се дръж с него приятелски и се опитай да накараш онези
    чувства,които бушуват в теб да спрат..
    +1 Просто няма смисъл..

Голям фен Аватара на akinom
    Ти си потенциална любовница.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ще ти е приятно ли да имаш някакъв сопол до себе си, който да сваля всяка срещната? Не ти ли е кофти само при мисълта, че един ден може да сте заедно, и ти много да си го харесваш и прочее, а той да се лигави най-безцеремонно на всяка втора?
    Като се замисля, е така. И аз всъщност знам, че е такъв, но ... не знам какво точно ме привлича толкова много към него

момчето си има приятелка ! пък и плюс това хубаво ли ще ти стане ако стане така,че да сте заедно и той да ходи да зарибяя някви други там .. м ай стига - това са курвенски номера !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си