- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво правите след като свършите?
Така... в момента си споря с един познат. Той казва, че е неуважително да не искаш да се гушкаш след секс. Когато свърша обичам да се обърна на другата страна и да си заспя спокойно. Без да ме мачкат, без да ме занимават с глупости. Вие какво правите след като свършите? Ядете, спите, приказвате, гушкате се?
Ми почивам,пийвам си нещо абе различно.
Fashion and Styling
Зависи ... ако е вечерта и сме уморени и тнт .. аз се сгушвам в него и си заспиваме. Ако е по-рано през деня и не ми се спи.. обикновено пуша![]()
Ми като свърша, продължавам пак докато имам сили за още и ощеа после може леко пак да се лигавим под завивкте и после се гушкаме.....
![]()
Ми различно е, попринцип заспивам ... друг път се гушкаме, ако е деня ставаме и излизаме някъде, пф незнам ... различно е.
Случвало се е след секс, момичето ми да тръгне да прави шпагати, цигански колелета, знам ли я ... каза, че било от кеф![]()
сгушвам я..питам я гладна ли е и така..
6б3З10
Изпушвам една цигара на терасата, лягам и заспивам
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
каквото ми падне
Палим по една цигара, гушваме се в леглото и си дрънкаме за глупости.
Ако е лято домъкваме 2 одеала на балкона, лягаме там, гушваме се, пушим по една цигара,гледаме луната и си задаваме въпроси на тема секс.
като свършим го цункам,и ставам да се оправя набарзо и пак се връщам в леглото да си го гушкам!
Като свърша си вадя патката от устата й...
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
Ако е вечер и сме много изморени, се гушкаме и заспиваме. Ако не сме изморени, гледаме примерно TV. Ако е през деня, обикновено имаме някаква работа или среща с приятели, така че къпем се и изчезваме. На мен най-много ми харесва първия вариант, но най-често се случва последният.![]()
Същия като истинския...пууу да не го урочасамПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
babity, да не би да си била планувана за момченце?![]()
Шегувкам се.
Естествено, че искам да се гушкаме. Разговорите не са задължителни, особено ако е 01.00 и трябва да ставаме в 06.00/06.30, но няма да ми е приятно да стане, да се облече и да отпраши да си дири кутията с цигари!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами и аз като авторката искам да си се обърна на една страна и да си заспя спокойно.Не харесвам да ме гушкат,мачкат и притискат след секс(и по принцип в леглото,искам си го цялото за мен,хаха)
Но гаджето ми все се тика в мен и ме прегръща силно![]()
обикновено се излежавам на леглото ,отпочивами се гушкаме
Hostis Honori Invidia
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Различно ... пуша,говориме си някви глупостии ...![]()
ZaicheNaXeroin
говорим си![]()
гушкаме се, говорим си.. после той пушислушаме музика..