.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен

Как да си изкараме допълнителни пари?

Как да си изкарваме по 50 лева на месец от някаква дейност... Давайте съвети,примери... В случая аз мисля от края на Януари някъде да си събирам пари,че лятото към август ще ходим на лагер и той е към 220 лева... не че родителите ми няма да ми дадат пари,но не искам да ги обременявам толкова... Надявам се темата да ви е интересна и полезна!

По-здрави! ))))
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами нарярно можеш да раздаваш листовки, обаче оттам не знам, дали се изкарват по 50лв на месец. Вестници на Кауфланд или Билла също е друг подобен вариант. Има и други варианти, обаче сега просто не се сещам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Ами нарярно можеш да раздаваш листовки, обаче оттам не знам, дали се изкарват по 50лв на месец. Вестници на Кауфланд или Билла също е друг подобен вариант. Има и други варианти, обаче сега просто не се сещам.

Обясни малко по-подробно... С кой трябва да се свържа примерно, за да раздавам листовки и такива работи...

ПП- На 15 съм,от Пловдив!

Град
    България
    Ами примерно да кажем на Глобул (примерно). Или на някое от списаниято или рекламите им (каквото и да е) ще има все някъде номер за връзка. Обаждаш се и питаш, дали набират хора за раздаване. Може също и да отидеш в някой от клоновете в града ти и да питаш на място.

Мега фен
    Ами примерно да кажем на Глобул (примерно). Или на някое от списаниято или рекламите им (каквото и да е) ще има все някъде номер за връзка. Обаждаш се и питаш, дали набират хора за раздаване. Може също и да отидеш в някой от клоновете в града ти и да питаш на място.

А някакъв проблем дали ще има,че съм на 15?

Хайде, пишете и други! : )))))

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от iwancho

А някакъв проблем дали ще има,че съм на 15?

Хайде, пишете и други! : )))))
    Ами за това вече не мога да ти кажа. Не съм много сигурна, дали имат строга възрастова граница. Не знам. Чувала съм от непълнолетни хора, че са раздавали, обаче не знам дали самата регистрация във фирмата не е на името на майка им премерно. Това обаче също е вариант. Ако не стане кажи на майка си тя да се регистрира. Съответно листовките ще биват давани на нея, обаче ти ще ги раздаваш и ти естествено ще вземаш парите. Аз така един път се обадих в AVON. Майка ми подписа договора, обаче аз правих поръчките, аз внасях парите и съответно аз прибирах и печалбата. Просто регистрацията беше подписана от майка ми, защото нямах (и все още нямам) 18. Аз обаче бях толкова навита, че тя не можеше да откаже да подпише договора!

Мега фен
    up

Супер фен Аватара на slicky
    до 16 не може да се работи,от 16-18 със разрешение от комисия и от родител

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Еми едно момиче от бифшия клас се беше уредило да раздава брошурки на плюс (преди да го затворят). Опитай с "Лидл" нали са нови сигурно ще им трябват хора и за тази работа. Не би трябвало да ти правят проблем за годините.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Цитирай Първоначално написано от slicky
    до 16 не може да се работи,от 16-18 със разрешение от комисия и от родител
    проне не легално...

Кирилица!!!
    kalpazanka

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    едно лято сестра ми раздаваше листовки. беше на 15 ама за няколко дена. някой хора на твоята възраст ги наемат. ама иначе питаи. аз пестя от джобни. взимаи храна от вкъщи и пести

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си