- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата...
Искам да попитам всички момичета какво най - много мразите мъжете да ви правят в леглото, в смисал какво най ви дразни, нещо което те искат, а вие не толкова... ??
На мене всичко ми харесва..няма нещо което да не ми харесва в секса..но е много важен и човека с когото го правите.....аз нямам от какво да се оплаквам, приятеля ми и секса с него е супер ...![]()
Да те чукат анално, докато духаш на вибратор, с едната ръка си въртиш дива плоча, а с другата си човъркаш сопола и накрая всичко стане яко на скат?Първоначално написано от sweetygii
на мен не ми харесва аналния секс, иначе другото, което е в границите на нормално всичко е Ок.
Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....
Не ми харесва когато приключим той веднага да стане, вместо да ме гушне...
Не ми харесва когато му кажа "хайде пак" той да отговори "ееее, сега ли точно?"
Не ми харесва когато искам той да ме докосва той да "използва", така да се каже, моята ръка за тази цел.
Не ми харесва когато му правя свирка той да иска от мен непрекъснато да се докосвам.
И не ми харесва когато му направя свирка и не получа нио в замяна, освен гушкане.
Иначе всичко друго е на 6![]()
ами да и всичко това...Първоначално написано от GreenFairy
Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....
gandalfepi4 и DarkTemplar- не се отклонявайте от темата!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Айде ще си замълча да не засягам хората от привилегированите класи, че много обичат да раздават банове за щяло и нещяло и "винаги са прави".
Индивидуално е, всяка се дразни от различни неща, но и в този (както и в повечето други) случаи е до напасване.
Да иска анален секс като знае че няма да стане!И да не може да ме задоволи както трябва!Първоначално написано от thebiggy
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
не ми харесва,когато иска да го правим без презерватив![]()
Силно казано, но не ми харесва, когато ме обработва с пръстче, точно преди да финиширам да спре. Действа ми много изнервящо, но пък след този трик приложен няколко пъти, финала е умопомрачаващ.