.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Въпрос към момичетата...

Искам да попитам всички момичета какво най - много мразите мъжете да ви правят в леглото, в смисал какво най ви дразни, нещо което те искат, а вие не толкова... ??

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    ем чи то при всички момичета е строго индивидуално е
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    ^ Или по-скоро повечето спят в момента
    *сън*

На мене всичко ми харесва..няма нещо което да не ми харесва в секса..но е много важен и човека с когото го правите.....аз нямам от какво да се оплаквам, приятеля ми и секса с него е супер ...

Цитирай Първоначално написано от sweetygii
    На мене всичко ми харесва..няма нещо което да не ми харесва в секса..но е много важен и човека с когото го правите.....аз нямам от какво да се оплаквам, приятеля ми и секса с него е супер ...
    Да те чукат анално, докато духаш на вибратор, с едната ръка си въртиш дива плоча, а с другата си човъркаш сопола и накрая всичко стане яко на скат?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

на мен не ми харесва аналния секс, иначе другото, което е в границите на нормално всичко е Ок.
    Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Не ми харесва когато приключим той веднага да стане, вместо да ме гушне...
    Не ми харесва когато му кажа "хайде пак" той да отговори "ееее, сега ли точно?"
    Не ми харесва когато искам той да ме докосва той да "използва", така да се каже, моята ръка за тази цел.
    Не ми харесва когато му правя свирка той да иска от мен непрекъснато да се докосвам.
    И не ми харесва когато му направя свирка и не получа нио в замяна, освен гушкане.

Иначе всичко друго е на 6

Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Не ми харесва когато приключим той веднага да стане, вместо да ме гушне...
    Не ми харесва когато му кажа "хайде пак" той да отговори "ееее, сега ли точно?"
    Не ми харесва когато искам той да ме докосва той да "използва", така да се каже, моята ръка за тази цел.
    Не ми харесва когато му правя свирка той да иска от мен непрекъснато да се докосвам.
    И не ми харесва когато му направя свирка и не получа нио в замяна, освен гушкане.

Иначе всичко друго е на 6
    ами да и всичко това...
    Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....

Говоренето

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    gandalfepi4 и DarkTemplar- не се отклонявайте от темата!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Айде ще си замълча да не засягам хората от привилегированите класи, че много обичат да раздават банове за щяло и нещяло и "винаги са прави".

Индивидуално е, всяка се дразни от различни неща, но и в този (както и в повечето други) случаи е до напасване.

Re: Въпрос към момичетата...

Цитирай Първоначално написано от thebiggy
    Искам да попитам всички момичета какво най - много мразите мъжете да ви правят в леглото, в смисал какво най ви дразни, нещо което те искат, а вие не толкова... ??
    Да иска анален секс като знае че няма да стане!И да не може да ме задоволи както трябва!
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

не ми харесва,когато иска да го правим без презерватив

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Силно казано, но не ми харесва, когато ме обработва с пръстче, точно преди да финиширам да спре. Действа ми много изнервящо, но пък след този трик приложен няколко пъти, финала е умопомрачаващ.

Цитирай Първоначално написано от TedinCetyYy
    не ми харесва,когато иска да го правим без презерватив
    + турски ... Супер тъпо и гадно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си