.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

ще се боядисвам

здравейте и добро утро :Д реших да се боядисам.. попринцип косата ми е кестенява и искам да попитам дали ще ми се получи цвета от снимката http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1...h-mountain.jpg

Град
    Ада
    По - добре да отидеш на фризьор ,зящото фризьор знае как да те направи Ако искаш пробвай сама, но има шанс да си оклепаш косата
    Greennight nirvana13 бебси SuckIt мъжо ми CR0W другия ми мъж

Тази на снимката има и кичури даже...Въпросът е да избереш подходящия цвят боя, но ми се струва трудно ние да преценим, както и ти самата.Ако не ти се дават пари за фризьор, отиди поне при някой/я и питай какво да земеш, за да ти стане такава.Няма да ти вземе пари за консултация И аз исках нешо такова да постигна и фризьорката ми смеси 3 бои, просто всякаква коса реагира по различен начин.

ами не разбирам много на тези неща ама ако искаш да ти се получи хубаво отиди при твойта фризьорка и и дай снимката (може и на телефона да е) и ще ти я боядиса, те са майстори

Мега фен Аватара на vagarious
    В никакъв случай, няма да получиш това изсветляване на косата в домашни условия...Или айде, ще стане, но не това, което искаш и после няма как - на фризьор трябва да ходиш.
    По-добре отиди сега, там да ти кажат кво е, що е, защото за изсветляване се минават през няколко процедури с доста търпение, до желания цвят.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    В никакъв случай, няма да получиш това изсветляване на косата в домашни условия...Или айде, ще стане, но не това, което искаш и после няма как - на фризьор трябва да ходиш.
    По-добре отиди сега, там да ти кажат кво е, що е, защото за изсветляване се минават през няколко процедури с доста търпение, до желания цвят.
    абсолютно!

ей хора естествено че ще отида на фризьор просто сам чак в четвъртак и неиздържам и реших да попитам вас дали ще стане не бих си оставила косата в чий да е ръце ни имам чуството че цвета няма да се получи и само ще си захабя косата мерси на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си