- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Серия козметика
Алоха!
Понеже сега ползвам едни продукти за кожата на лицето, но не забелязвам особен ефект (пак си имам пъпки) съм твърдо решила да си взема козметика против пъпки, но като я взимам да купя цялата серия от този вид! Защото вече разбирам, че не е особено хубаво да се мажеш с 100 различни продукта, отколкото от една и съща фирма с еднаква функция ;хх
Затова искам да ме посъветвате коя серия против пъпки ( и на коя фирма) да си купя.... ако може поствайте и снимки
Благодаря предварително![]()
Lepten бахаха съжелявам не се сдържах..
Иначе не мога да ти помогна особено не ползвам такива продути,имам само черни точки и съм доволна от Гарниер 3 в 1 .
Ако искаш опитай с BALEA YOUNG-SOFT+CLEAR! http://balea.de/cgi-bin/balea_young....&hp=1293549581
Най-добре се посъветвай с козметик
Ох сложна разбота, изисква разкарване, а и в скоро време нямам планове за козметик, затова реших да поискам съвет от вас!Първоначално написано от BobiKr
![]()
Веднага ще ти помогна ,защото съм наистина доволна от акне-серията на Ивостин. Страхотна медицинска козметика , доста качествена , сравнително приемливи цени.
Аз използвам три продукта от въпросната серия за проблемна кожа , но има още два продукта от нея.
Разгледай всичките им продукти , тази за проблемна кожа е зелената.
http://www.kozmetika.bg/browse.php?rubrid=257
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Хей Infinity благодаря ти много, само че ще ми разнясниш ли нещо.....?
Тези които струват от 30 нагоре са общо трите продукта в дадения комплект така ли?
И също така като отида в аптеката за какво точно да попитам?
Isyspharma има много добър почистващ гел с гранули,изчистиха ми се пъпките от него и всичко.Гела е 200мл и го взех 27лв.Не знам за другите продукти,но тоя гел е страхотен.Иначе на Гарние и на Белеа са супер.
Зарежи козметиците. Посети дерматолог или купувай на своя глава медикаменти/медицинска козметика.
Подкрепям предложението за Balea young Soft+Care.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не, те са си комплект и цената включва всички продукти.
http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=18280
този комплект например струва 36.30 лв. и включва и трите продукта , които са в комплекта.![]()
Когато отидеш в аптека попитай продават ли медицинска козметика Ивостин , и ако да разгледай продуктите. Аз лично си поръчах от сайта , който съм ти дала и останах много доволна.![]()
To infinity and beyond.
^А би ли казала как става поръчката и плащането, че се заинтересувах![]()
Neutrogena
Пилингът им е магически, кожата ми става като бебешко дупе, черните точки се изчистватСигурна съм, че и останалите два продукти ще са страхотни. Марката е немска.
Clean&Clear Black spot....
•Тоник
•Гел за почистване на кожа
•Дневен крем
•Нощен крем
•Крем за очи
•Коректор за пъпки
•Пилинг за пъпки
•Успокощващ крем/против зачервяване
acne out
те са лосион, активен нещо си, крем и антибактериален сапун.. имах ги всички супер са![]()
дай една цена за тези всички неща?Първоначално написано от Shia
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
А така....че нещо взех да се колебая какво да си купяПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
доста предложения,вече се обърках![]()
кой от всички комплекти е най-подходящ за спасение от черни точки,без акне ?
много съм доволна от продуктите на Ларош, сега реших да ги сменя и наскоро си взех на Eucerin нещата и много ги харесвам.Имах и на Клиник.Те нямат грешка просто![]()
По-добре си вземи нещо евтино,за да не те е яд толкова,а ако ти подейства си вземи и другите продукти от същата серия!
омг, това е най-голямата глупост, която бях чела наскоро във форума..
какъв е смисълът да дадеш 10 пъти символична цена за нещо, което нито ще върши работа, нито нищо, а пък може и да ти навреди?
Да ти кажа най-добре е да отидеш на ДЕРМАТОЛОГ ( не при измислените козметички дето ти ги говорят останалите) и вероятността предписаното да ти подейства е доста по-голяма.. и в такъв случай ще се изръсиш малко повече, но ще знаеш, че има ефект.![]()