- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да поставим молив за очи, така че да изглежда естествен?
Съвет 1: За да изглежда моливът Ви за очи естествен и за да придадете илюзия за по-сочни и съвършени мигли, използвайте тъмно кафяв молив за очи и внимателно нанесете серия от точици между миглите, като следвате тяхната линия.
Съвет 2: За изтънчен поглед очертайте тънка линия по върха на миглите.
Съвет 3: За да създадете драматичен поглед, очертайте линия в линията на миглите (колкото се може по-близо до миглите), а след това и по върха на линията на миглите.
Източник: neznam.bg![]()
Хубави съвети![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Не съм ги писала аз .. видях я в този сайт и реших че ще е добре да го споделя и с другите тийнове..
Дано да няма хора които да ме нападат защото съм копнала темата![]()
Съветите са полезни. Не съм пробвала този начин, но може и да го пробвам. Току-виж е станало нещо по-различно от обикновения грим!![]()
Искам да питам за кафявите очи кое е по - добре - черен или кафяв молив за очи ?
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Първоначално написано от suNnykaty96
Препоръчвам ти тъмно кафевия молив на Импала .. обаче си го слагай отгоре колкото да подчертаеш горе линията .. надявам се да си ме разбрала..![]()
Аз имам кафеви очи и повече се харесвам с черен молив..Първоначално написано от suNnykaty96
Някакси кафявия не ми харесва..
- Но опитай и двата варианта,и виж кое ти ходи повече..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Според мен за кафявите очи стои по добре кафяв молив, тъмен. По реалистично изглежда, и по красиво. : )
Първоначално написано от mine
според мен пък зависи от очите .. имам една прителка с мнооооооого светло кафеви очина която изобщо не и отива черен молив ... а защо не пробваш с някой цветен .. изглежда интересно.
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
а какво мислите за прасковен молив от вътрешната страна на очите?![]()
Прави ги по-светли, по-големи....Първоначално написано от hugelipsskinyhips
![]()