.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Субтитри за The Boy Who Cried Werewolf

Много се извинявам,че ви притеснявам .. Може ли някой,да ми намери Бг суб. на този филм .. The Boy Who Cried Werewolf ..

Благодаря предварително..

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Някой ?
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Голям фен Аватара на ex7azy
    Can't get you outta my mind

Трябват ми субс не сайта там ги няма

Голям фен Аватара на ex7azy
    Има ги! Трябва да кликнеш на това долу.. върху името на филма и те ще ти се свалят..
    Напиши на субтитри " The Boy Who " и ще ти излезнат!
    Can't get you outta my mind

..

Абе не ми трябва The Boy Who Could Fly The Boy Who Cried Werewolf .. Но все пак мерси , че си потърсил(а)

Супер фен Аватара на radeberger
    Ако си с BS player, потърси автоматично. Иначе в сайтовете за субтитри, които аз знам, ги няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си