.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Windows 7

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    В къв смисъл чете

всякви двд-та на които може да се записа
    теглиш уина и го записваш като iso и готово след това буутваш инсталираш и готово

Авторката да изясни по подробно въпроса и това, което всъщност я интересува... Така зададен въпроса "Някой може ли да ми каже какви DVD дискове чете Windows 7?" няма абсолютно никакъв смисъл!!!

Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    Преди като бях с XP нямах такъв проблем!Сега, когато искам да запиша DVD , изобщо не показва,че има диск!!!Мислех,че е от самите дискове,но говорих преди с един човек,който е имал същия проблем!Със CD няма никакви проблеми,но за DVD не става нищо..
    Коя програма използваш за запис на DVD-дисковете?

Очаквам отговор: Програма ли? Ама то и програма ли ми трябва? Уин7 си чете всички дискове. Проблема може да се корени:
    - във устройството (DVDто)
    - ЗКУ
    - имах още една идея, но кексчетата ме разсеяха и я забравих...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Не бе хора авторката иска да каже че неможе да запише диска и при мен е така с уйн 7 преди няколко месеца записах по стара версия на уйна и стана но сега с по новата такъв е проблема и госпожата по ит казва че и при нея има такъв проблем и се чудя дали на няма няква защита прорив записване щот аз сам записвал само началната версия на седмицата.

Проблема е във Вашите телевизори...аз си записвам без никакви грижи на 7...Пробвахте ли да използвате...примерно Nero?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    На предишните Windows версии бях свикнал с NTI CD & DVD Creator. За съжаление при Windows 7 не тръгват много програми. Nero 8 работи перфектно и никога не ми е създавало проблеми.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ти сигурна ли си, че устройството може да пише DVD-та? Другия възможен проблем е старт firmware

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си