.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво мислите? /примерно меню/

Здравейте! Първо искам да поздравя всички по случай коледните и новогодишни празници...
    Иначе въпросът ми е следния : значи аз съм много слаба, но сега покрай тея празници направо не е за вярване как се освиних - по цял ден ядене, ядене, ядене .. Та затова реших сега от първия понеделник на 2011 да мина на едноседмична диета /ако не подейства достатъчно мога и да повторя за още една седмица/. Ще ви покажа менюто, на което мисля да се подложа, и вие да ме посъветвате и да изразите мнение относно това дали е подходящо и здравословно, или пък да подобрите/заместите/предложите някои други храни вместо/към посочените.
    А ето го и менюто :
    Закуска - банан, ябълка.
    Обяд - 1 филия ръжен хляб Вита без брашно с кашкавал, две варени яйца, един морков.
    Следобедна закуска - половин кофичка кисело мляко.
    Вечеря - по малко от това, което е сготвила мама.

ПП : момиче съм, на 14.
    Благодаря предварително!

Ти сама си казваш, че си слаба,колко кг искаш да свалиш?
    А сега по темата: не е ли по-добре зауската ти да включва повече въглехидрати, белтъци, а не само тези 2 плода, от които смятам, че ще освирепееш от глад?
    Според мен едното яйце от обяда да отиде на закуската, но все пак някой друг по-компетентен в тази област да си изкаже мнението.Иначе пий повечко вода и чайчета, ако имаш възможност можеш да включиш и някое друго упражнение.
    Успех

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    По-добре замени ябълката с портокал или 2 мандарини. Казвам ти го от личен опит - ябълката само ще ти напълни стомаха, ще ти изстърже червата, но няма да те засити.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Здрасти )
    Според мен трябва да хапваш нещата,които си измислила за обяд,на закуска и обратното .
    Успех

сигурно искаш да се прочистиш, не да сваляш кила, не си определяй точно меню просто хапвай по-леки и течни храни, плодове, зеленчуци и млека, без варива/от тях ще се подуваш/ и без тежки меса, само пиле и риба, не преяждай, пии повечко вода

Мега фен Аватара на Infinity
    Не е зле да кажеш колко килограма тежиш и колко си висока ?
    To infinity and beyond.

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Не е зле да кажеш колко килограма тежиш и колко си висока ?
    +1
    Аз не вярвам чак толкова мн да си качила и да е толкова зле

Ами аз не дадох данни за ръст и тегло още преди, защото знам, че съм малко extraordinary в тва отношение...
    Висока съм 146 см и тежа 36 килограма, само че сега като се премерих бях 38 . И затова искам да си върна предишното тегло, защото се чувствам най-добре в кожата си когато тежа 36 и просто тази 'диета' беше замислена именно с такава цел, а не примерно да отслабвам с 5-10 кг.
    Мерси иначе за коментаритее !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 3132136
    Ами аз не дадох данни за ръст и тегло още преди, защото знам, че съм малко extraordinary в тва отношение...
    Висока съм 146 см и тежа 36 килограма, само че сега като се премерих бях 38 . И затова искам да си върна предишното тегло, защото се чувствам най-добре в кожата си когато тежа 36 и просто тази 'диета' беше замислена именно с такава цел, а не примерно да отслабвам с 5-10 кг.

36 кг?!?!!?!?!?!?!? ти луда ли си,я дай снимка да те видим... имам чувството,че си анорексичка лелелеееее ;ХХХХХХХХ

аз съм момче,но все пак 35-6кг да съм бил в 3-4-5 клас и аз не знам :О
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Супер фен Аватара на katericArofl
    кво се учудваш, като е 146, 60 кила ли да е?
    иначе не знам какво да ти кажа, на мен за диета ми се вижда много, но ти най-добре можеш да сравниш с обичяйния си режим..

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от iwancho
    Цитирай Първоначално написано от 3132136

36 кг?!?!!?!?!?!?!? ти луда ли си,я дай снимка да те видим... имам чувството,че си анорексичка лелелеееее ;ХХХХХХХХ

аз съм момче,но все пак 35-6кг да съм бил в 3-4-5 клас и аз не знам :О
    Е тя е 1.46. Колко искаш да тежи :Д 36 кг. са си точно.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на pilencaaa
    Мацка не се притеснявай! Тези 2 килограма са ти нормални ! Нормално е да си напълняла 2 килограма по тези празници.. Пък и на всичкото отгоре ти си на 14 години .. в начална степен на развитие и растеж си !
    Не прави глупости и не се подлагай да диети ! Опасно е !
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си