Здравейте, първо весели празници!Незнам дали е тук мястото да попитам, но търся определен тип рокля. Цялата е на малки реснички. Не намерих снимка и ако някой е гледал вчерашното издание на "Господари на ефира" я е видял. Адреналинките бяха с такива в червен цвят. Извинявам се ако не съм дала точно описание. Благодаря предварително
![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
http://bg-moda.com/wp-content/upload...ielegantna.jpg
за такова ли нещо става въпрос?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Не можеш ли просто да провериш каква марка е гардероба на адреналинките ?
To infinity and beyond.
Миналата година такива рокли имаше навсякъде. И тази година съм ги виждала по магазините.
Преди няколко дена случайно попаднах на тази: http://prodavalnik.com/cherna-roklya-resni-i1230027
Нали за нещо такова става въпрос?
На Д.Рачков и М.Илиева е Benetton, но не знам за адреналинките.Първоначално написано от Infinity
Скоро гледах такива в New Yorker.. Ако мoжеш провери там![]()
Birdy, birdy in the sky dropped a poopy in my eye,i don't worry i don't cry I'm just happy cows can't fly
В Студентски от миналата година е заринато с такива.
Само лека корекция : Жената се казва Мария ИгнатоваПървоначално написано от favS
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Такива рокли имаше в един от магазините в Varna Towers (на-новия мол във Варна), обаче не се сещам как се казваше магазинът..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Току-що проверих един епизод и гардеробът на адреналинките е Еlle някакъв спортен магазин..
• Обичай,за да те обичат! •
Да де, обърках се, незнам и аз какво пиша вече...Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
Мерси на всички, точно за такава ставаше на въпрос![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Адреналинките ги обличат от Iltokoni.Иначе,ако си от София такава рокля видях в един магазин на Графа,за име не се сещам..
Еми на края на предаването пишеше, че са облечени от марката Sport Line Elite (SLE). Иначе там май са само спортни неща, незнам.Рокличката в много сладка, особено в черно. Подходяща е за парти, защото когато танцуваш и ресничките се мяткат.
Във магазини за рокли потърси, все някаде ще намериш. Ако ли не си потърси добър шивач да ти я ушие.
![]()
Вчера виждах в един магазин но във Враца![]()
иначее такива рокли колко многоо...
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие