.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Боксерки

Боксерки

Здравейте,
    Бих искал да попитам момчетата, които носят боксерки каква марка предпочитат и цвят, защото досега си бях купил на Venera и Lord, но все се събират нагоре. Искам някъква марка при която не се събират и са по-готини Също така момчета с какви дрехи харесвате да се обличате. Общо взето въпросът ми е модата на момчетата от глава до пети

Ако темата не е за тук много се извинявам и ако вече съществува подобна

Поздрави,
    Николай

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Как така ти се събират нагоре? Иначе не си избирам по марка. И нося черни

А за дрехите -напоследък много ми се промени стила. Харесвам изчистени тениски с шпиц деколте и изчистени дънки, с маратонки/кецове. Не харесвам тесни, впити дрехи, но мразя и широките, важно е да са по мярка.

Тениските и блузите с щампи са ми противни направо, а повечето за съжаление са ми само такова. сега започвам да си обменям гардероба
    Много е важно дрехите да са ти по мярка.
    Също така харесвам пуловери (отново - по-семпли и изчистени)
    много харесвам комбинация с риза и пуловер/жилетка

За връхна дреха ми харесват някакви подобни палта http://fashionablepeople.files.wordp...ry-peacoat.jpg само че по-къси, кожено яке също

Иронично обаче, гардероба ми не отговаря много на тоя стил, но съвсем наскоро се преориентирах. Мразя шарении, шарени безсмислени щампи и т.н.

Благодаря ти за изчерпателния отговор

Еми как да ти обесня.Например ако седна и самите боксерки се събират нагоре и до сега не съм намерил подходящите, който да си стоят нормално

Супер фен Аватара на Di
    Ако са прилепнали няма как да ти се събират нагоре,ако са от широките е възможно.
    За боксерки нямам любима марка,но предпочитам нещо по-качествено и да не е от България.

Тениси,всякакви,стеснени,а о не са минават през шивач.Марка пак нямат,дори повечето са по поръчки.
    Дънки Електра като марка,има и други но не се сещам,стеснени при шивач.
    Анцузи пума или адидас.Горнища или пуловери - всякакви.
    Якета -къси,сиви,никога кожени.
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от nikolas3377
    Благодаря ти за изчерпателния отговор

Еми как да ти обесня.Например ако седна и самите боксерки се събират нагоре и до сега не съм намерил подходящите, който да си стоят нормално
    е това е нормално, боксерките не са виновни
    и забравих да отбележа, че нося прилепнали.

Да и аз съм с прилепнали
    Благодаря ви за отделеното време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си