- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Римички.. :)
Играта се играе така:
Аз казвам дума, ти и намираш рима, казваш своя дума и намират рима и на нея!
Ще гледаме да казваме по - трудни думи, които почти нямат рими за да стане по интересна играта;;
Моята дума е: момче!![]()
Can't get you outta my mind ♡
Градче![]()
Самолет ?
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Петдесет и пет.. ;p
Лампа?
Can't get you outta my mind ♡
Трампа
Тромбон?![]()
Always wanna play but never wanna loose
Разпран![]()
Портокал?
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Един милион![]()
Ваза?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Един милион![]()
Ваза?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Фраза![]()
Омлет ?
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Котлет
Джоб?
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Боб
Крив
пиф - тва койт не знае е елф
дрифт
Ionityyyyyyyyyyyyy
шифт
мишка![]()
Живота е такъв, какъвто е!
Салон
птица ?
Шаблон.
Кекс![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
кебаб...
антидот?
I'm so happy. Cause today I found my friends.
They're in my head.
Мига
Кози барабонки
Always wanna play but never wanna loose