.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Според вас?

Значи незнам дали ще си формулирам добре въпроса .. ноо се надявам да разберете защото отговорите ви ще са ми наистина важни
    Значии според вас .. коя връзка е по-вероятно да съществува по-добре и повече време: Ако с човека сте били приятели .. подкрепяли сте се и .. изобщо можете да си споделите всичко и решите че не искате да сте само приятели ... Или ако преди сте имали връзка, скарвате се но след време се сдобрявате и продължавате връзката
    Еми май стана малко оплетено ... но се надявам да разберете какво имам впредвид
    П.С Весели Празници

Имала съм връзки и от двата типа. Само дето, с този, който преди ми беше приятел чувствата ми се объркваха, и беше бая заплетено. Накрая решихме, да не продължаваме, защото имаше дразги, а не искахме да изгубим като приятели. С него сме много близки и до днес, и честно казано се радвам,че се разделихме на време.
    С човека, който съм сега сме късали веднъж, за месец. Имаше много грозни скандали, караници и простотии. След това обаче, аз го потърсих като приятел, защото малко или много ми липсваше. С времето обаче не можехме да сме 'просто приятели' и се събрахме. Отново се караме, но по друг начин и бързо се сдобряваме, защото знаем какво е било, когато сме били разделени.
    Много зависи и от човека, колко истински приятел ти е единия, и каква е била причината за раздялата с другия.

Град
    София
    Амии според мен е по-добре когато първо с човека си бил близък приятел и след това решите да станете нещо повече от приятели . Защото все пак вече ще си опознал човека ,ще знаеш дали можеш да му имаш доверие и т.н
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Град
    Русе
    Според мен по вероятно съществуващата връзка е ако преди са имали връзка и след това са се сдобрили.Защото това с приятелството ми се струва доста оплетено честно казано

Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Аз лично не бих тръгнал с момиче, с което преди съм имал връзка. Запознали сме се, харесали сме се, имали сме връзка, тя е свършила. Точка.

Нямам близки приятелки момичета (имах, но тя се оказа доста голяма клюкарка), но и да имах, пак не бих тръгнал с нея.

Извод: Не ти препоръчвам нито едното, нито другото.

Но ако нямах друг избор, бих избрал второто ( ако още имам чувства де )

Голям фен Аватара на akinom
    Първият вариант по ми харесва..
    .........
    Относно вторият мнението ми е категорично:
    Никога не се връщай към миналото!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Първият вариант по ми харесва..
    Относно вторият мнението ми е категорично:
    Никога не се връщай към миналото!

Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    Амии според мен е по-добре когато първо с човека си бил близък приятел и след това решите да станете нещо повече от приятели . Защото все пак вече ще си опознал човека ,ще знаеш дали можеш да му имаш доверие и т.н

+1
    ^_^

Супер фен Аватара на spopi
    Първата.Нещо късали се няма начин да се върне онова.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Определено не съм за първия вариант. Аз самата не мога да приема, че бих изпитвала нещо повече към приятел. Още от първия момент, в който видя някого ще съм си наясно като какво ще го примам. Някак си двата образа ми се разграничават и то много. А другият вариант... Предполагам ако скарването е било, защото хората са били ядосани и импулсивни, биха се оправили след като им мине. Но определено приятел и гадже никога няма да ми се припокриват в главата.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Нито едната ситуация.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    първия варянт не ми харесвамн мн може да изгубиш човека като приятел ще си развалите оношенията само. Естествено може и да не ги развалите, но аз лично не бих рискувала. В момента с едно момче (бивш) нещо се мъчим да се върнем към миналото хем ми се иска хем не ...абе нито единия варянт

Нито един от двата варианта не ми харесва. Бих избрала втория, но ако сте се разделили преди време с човека, значи е било заради нещо...
    You took the sun, the moon and the stars..
    Now I'm walking all alone in the dark.
    You stole my heart..
    GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...

Една невероятна песен

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не предпочитам нито едното, нито другото, но по мой наблюдения по успешни са връзките от първия тип.

Животът е адът описан в Библията!

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Според мен и двете връзки може да съществувват и да се развиват добре.
    При приятелството я има подрепата, сигурноста и др.
    За предишни връзки .. Хм, зависи от много неща- колко време се е развила връзката, защо сте скъсали, защо се събиарате.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    По-добре първото.
    бтв няма дума впредвид.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    По-добре първото.