- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеем!!! Помогнете ми !!! Моля ви !!!
Нз какво стана с мен... Миналата седмица бях с приятелката ми в нас сичко точно ... тругнахме да правиме секс бях си в ерекция до някакво време и по-едно време тя ми каза имаш ли презарваатив и ми метна 1 и отиде до тоалетната а аз в това време лежах и почна да ми спада ... тругнах да си набия чикия да го вдигна и незнам какво стана и свурших моля ви помогнете ми даите съвет защото съм много притеснеен![]()
О отивай на лекар ама веднага.Имаш рядко срещана болест на оная работа.![]()
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Мислиш ли!!!? Възможно ли е докато не си надурвен да свуршиш ... ? ноо преди не ми се е случвало кат си набия чикия примерно сичко е точно но нз какво стана на полувин в ерекция и свурших некво мн странно леле ;(
Ама ти и не си го вдигнал и си свършил?Леле и операция ще трябва.
Абе що се излагаш?Нищо ти няма.
Спокобе пич не е болка за умиране...Но ми се струва ,че ще трябва по-честичко да мастурбираш ,щото това бързо свършване е кофти...
да бе да кво филмираш? операция ... преди като имах врузка 1 година с едно момиче ми беше супер нямах такива проблеми кат я скусах и сега съм с тази другата и незнам какво се случи ;( вузможно ли е от притеснение ;( нещо и аз нз
Първоначално написано от rali4ka1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти сам си се филмираш пич.А оная предишната на карти ли я късаше?Не че нещо ама аз да питам.
не скъсахме ... щото не ме кефеше и беше проста като теб нищо лично![]()
Я си трай бе ,новакБаси малоумните теми-на всеки може да се случи дге дге дге
Хах и трябва да се разсърдя ли сега като ме нарече проста?То си личи кой е простия.ААААААААА помогнете ми аз се изпразних преди още да съм го вкарал.Какво ми има?Мога ли и да заплачааааааа?Кажете бе хора какво ми еее?Защо съм пресноебец и се цикам още преди да съм го вкарал?
хах смеи се ... сичко се вруща рано или късно![]()
С всеки изминал ден темите стават по-зле и по-зле..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Може би превазбуда ... Ако много те е кефело момичето... На всеки му се е случвало
... Всичко е до тренинг...
Чувал ли си за "бабини зъби"
Мисля, че щи помогне с проблема![]()
Знете ли какви бабини, че и дЕдови зъби ще ви дам?!![]()
Някой попита ли момчето преди колко време последно е имал изпразване?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от kalpazanka
хмм... за това не се бях сетил, вярно е ! +1![]()