.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ухо

Повече от фен
    Град
    Видин

ухо

знам, че може да има друга такава тема, но не намерих.. тъй като съм болна и много ми е запушен носът и го издухах много силно сутринта, а бях чела нещо ... Не духайте обаче твърде силно, това може да доведе до преминаване на болестотворните микроорганизми през ушните пътища, а и да предизвика болка в ушите ... моля ви , ако знаете някакъв лек .. кажете, защото наистина много боли .. някаква бабина рецепта нещо .. мерси много предварително

Град
    Шумен
    Бетовен е оглушал. От настинка. Въпросните "ушни пътища" е Евстахиевата тръба, която свързва устната ти кухина със средното ухо. Тоест недей да търсиш бабини лекове, а отивай при лекар.
    Don't deny the obvious...

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Формулирай си въпроса както трябва ...

Повече от фен
    Град
    Видин
    няма значение, отидох на лекар и не ми каза точно какво е .. само ми предписа капки и антибиотик

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Слушкай лекаря и си пий хапчетата

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Аз също преди време имах такова възпаление отит май се казваше и наистина много болеше и заглъхват..ужасно е. Предписваха ми едни капки и така поне намаляваше болката. Имаше 1000 разногласия за това дали имам трета сливица,която всъщност беше и причината за възпалението..е накрая се оказа,че имам, но не са ми я махали сама се сви си и вече не ми създава проблеми.Просволутите 'бабини рецепти' поне за тва не помагат.

Повече от фен
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от turboPantofka
    Аз също преди време имах такова възпаление отит май се казваше и наистина много болеше и заглъхват..ужасно е. Предписваха ми едни капки и така поне намаляваше болката. Имаше 1000 разногласия за това дали имам трета сливица,която всъщност беше и причината за възпалението..е накрая се оказа,че имам, но не са ми я махали сама се сви си и вече не ми създава проблеми.Просволутите 'бабини рецепти' поне за тва не помагат.
    за колко време се оправи?

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Не си спомням кога започна да ме болят за първи път..може би да съм била на 10 ..или на по-малко.не знам изобщо не съм сигурна за това. Последно ме боляха когато да съм била на 11-12 години и тогава окончателно ми казаха, че е заради третата сливица, но ми казаха,че съм в такава възраст,че тя сама ще изчезне и след това не съм имала проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си