- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Шибана Любов
delete
Сори,че аз трябва да ти го кажа ама...как за четири години не разбра,че НЯМА ДА ТИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ?! Държейки се като безгръбначен лигльо нищо няма да постигнеш. Продължаваш напред и тваЙ. Т'ва,че не си намерил правилния човек не значи,че любовта ти е виновна, бе. Много сте ми интересни такива....
несъм и досаждал ниту пък съм и ходил по задника... имал съм мн други възможности да си имам приятелка но аз искъм точно това момиче разбираш ли!!
И само стоиш и чакаш, така ли?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Загубил си си времето през тези 4 години, след като си знаел, че нямаш шанс с нея. Въпреки това никога не е късно да продължиш напред! Спри да се самосъжаляваш и се усмихни- щом нищо не е станало с това момиче, значи просто не си е заслужавало!
За тия четири години неможа ли да направиш нещо,да и кажеш,да я спечелиш.Или си просто лигльо.Колкото и да е четири години са си четири години,вместо да ревеш всяка вечер(сигурно си се обезводнил) направи нещо по въпроса,или искаш да стана на готово-ей така да ти каже че те обича.Е да ама не нищо на тоя свят не е лесно.За четири години самосъжаление не си се решил да отидеш при нея и да си поговорите еми сори нема да дойде сама.А може наистина да си утрепка,може да си много свестен а тя да е боклук,може просто да търсиш внимание или да имаш нужда да обичаш някой.Може и да си емо.Лошо няма.Лично мен не ми харесва,но всеки си има мнение.Така,че спри да ревеш-мъж си нали,иди при нея и си поговорете пък тогава напиши нова тема какво е станало.
novasum![]()
nirvana13![]()
Докато продължаваш да пишеш по такъв абсурден начин, няма и да ти обърне внимание.
Тоя пич ми прати съобщение да му изтрия темата.
Напуснах, колкото и да ме искате обратно като мод, няма връщане.
ego boosting process failed.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Еее, насадили сте автора и той си е изтрил темата :/
Сега няма на какво да се смея...
Eееееее...мене името на темата ми харесва !Първоначално написано от Wits
![]()
>>DjBelev<<
Първоначално написано от Team