- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво правите със старите дрехи?
Имам много дрехи, които са като нови, само че вече не ми харесват. И се чудя кво да ги правя, искам да се отърва от тях?
Вие какво правите - продавате ли ги някъде (ако да, къде), дарявате ли ги?
Давам ги на братовчедка ми,отскоро започнах и да дарявам в домове за сираци.
Пращам ги на село и баба ги раздава.Не ги хвърлям щото ме е жал,все пак пари са се давали,поне хората да ги носят.
Ами моите просто събират прах в гардероба.
Кога ще се хвана да ги разчистя не знам ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Ако познавам някой, на когото могат да му станат и би ги харесал, ги подарявам. Ако не... пускам ги за продаване в сайт като Продавалник и БГдомакиня. Така съм се отървавала от много дрехи, които са нови или носени броени пъти и прибирам някой лев.
Вече не дарявам в домове, защото в домовете наблизо има по-малки деца, а дрехите за малки вече ги раздадахме на познати, една част дарихме.
подарявам ги,според мен така е най-добре,защото винаги ще се намери някой,който има нужда от тях![]()
само заемат още място по гардеробите... наще не ми дават да ги хвърлям, защото видиш ли няяякой ден в бъдещето може и да ги облека![]()
Винаги съм давала старите си дрехи на едно изключително сладко и чаровно момиче , което няма възмоност да си купи каквото й да е.
Супер много се радвам , когато й ги давам , защото точно тези моменти са малкото , в които я виждам със истинска усмивка.![]()
To infinity and beyond.
ми седят си
не обичам да изхвърлям дрехи или обувки ..
някои може да се случи да дам на някои познат/роднина
имам някои кецове, които за нш не стават ама не ги хвърлям, жал ми е![]()
1.Някои ги давам на познати
2.Други ги давам на мама и тя им намира място
3.Запазените остават за сестра ми
4.Дарявам ги на домове.
и аз такаПървоначално написано от titinkaa
Hostis Honori Invidia
Браво! \Първоначално написано от Infinity
/
Запазените дрехи, които не ми стават ги давам на познати. Но износените, неставащи за нищо просто ги изхвърлям.
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Или ги изхвърлям или до контейнера за да ги вземе някой![]()
Нови , необличани или пък обличани и незахабени - на едни приятели, чието дете е по-мъничко
Стари, износени дрехи - най-често стават на парцали.
Love is everything!
подарявам ги на приятели,на еди-кой-си нещо му било харесало и така![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
старите дрехи ги давам на децата от дома (всеки месец една жена от блока ходи до един дом за деца) , а понякога се случва да ги дам на братовчетка ми ако си хареса нещо
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Давала съм дрехи на дома за деца, който е сравнително близо до нас.
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Ако са запазени ги давам на по-малките си братовчедки, но ако са по-износени ги изхвърлям.
Ако случайно нещо остане, заминава на село. Там се е превърнало като склад за стари дрехи на всички роднини.
Старите обувки също заминават там. Принципно аз много се привързвам към обувките си и ми е жал да ги изхвърлям или подарявам.
И спря да се върти за миг земята..
Преди съм давал дрехите си на някои деца от махалата или на познати...
Дайте някаква идея къде например биха копвуали дрехи,запазени,някои от които и маркови... Защото имам много дрехи,които не ми стават,а са в отлично състояние.
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
скасаните или износените - за парцали или на боклука
запазените ги раздавам на разни познати
Запазените ги подарявам на познати.
Износените и скъсаните ги изхвърлям или стават за парцали![]()
![]()
Може да им пускаш обяви в интернет в сайтове за точно такива цели.Първоначално написано от iwancho
Запазените ги давам на сестра ми. По-тесните и мънички дрешки - на едно семейство с тризнаци.
Похабените се хвърлят.