- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- превърна се в кифлааа
едно ей такоз, дето грима му тежи повече от него...Първоначално написано от tarlyo
к'во те интересува дали моята приятелка "ще гръмне"?!?! мисля,че не ти влиза в "логиката"Първоначално написано от bunnyskeleton
![]()
![]()
Нали викаш, че кифлите се надуват и надуват и гръмват?!? Еми xxKiFlA е кифла и тя се надувама тука и ще гръмне по твоята логика!Първоначално написано от chemist9009
![]()
А какво е вашето мнение за кифлите? Все пак не всичките са с масло, има и с шоколад. Те не ви ли идват сладки?![]()
Колко вярно е товаПървоначално написано от novasum
![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ако такава е логиката, трябва да стане имплозия чак...Първоначално написано от bunnyskeleton
Възможно е моето момиче...всичко е възможно на този святПървоначално написано от n3zabrawiimaa
![]()
![]()
то състоянието "кифла" май е генетично аз съм за приемане на това състояние от СЗО като "синдром на придобито кифленско поведение"![]()
![]()
И що искаш да си като нея?? Ако наистина си на 23,според мен трябва да си минала отдавна периода на "кифлите" .
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Ако бях момиче, щях да съм кифламного забавно изглежда
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick