Цитирай Първоначално написано от miminko
Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Цитирай Първоначално написано от marin4itu
Цитирай Първоначално написано от danibebi
Може би ще си взема маслото на Икаров. А как точно се употребява и какво точно представлява?
То е в шишенце като за лак, пак с четчица. Но гъстотата му е като на олио. Маже се по ноктите и кожичките. Седиш 20 мин с него и го изтриваш. Аз си мия убво ръцете и така се маха. В опаковката го има много подробно описано какво представлява маслото.
И след като го изтрия, мога да сложа зеления/лилавия заздравител на пърфект и да се лакирам спокойно, така ли?
Трябва да се измиеш много добре,лакът няма да хване на мазен нокът.Но пък на следващия ден,трябва да го триеш,за да сложиш пак масло...По-добре карай без лак 1-2 седмици,докато ти се заздравят ноктите,а после само когато си сменяш лака ползвай маслото.
Еми аз си слагам от маслото, седя 20 мин (колкото пише), измивам го. След това се лакирам с Активния заздравител на Перфект и отгоре се лакирам и рисувам и лакът ми седи седмица и като се изтрие пак така.. И общо взето така си поддържам ноктите. Но не съм имала проблем с хващането на лака непосредствено след ползването на маслото.