- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А какво правим, когато сърцето крещи "Да!" ... НО
... но знаем, че правилният отговор е "Не" ... ? Чакам вашите мнения по въпроса![]()
кво ти пука ?
важното е че сърцето крещи '' Да! '' , ако искаш да си щастлива послушай гои все пак не е зле да уточниш
Според мен слушай разума, той винаги мисли по-добре от сърцето.![]()
No more hopophobia ! Love is love
Нееее ,никога ума винаги сарцето!!!! И не се всушвай мн мн в саветите на приятели винаги бади себе си, гледай на теб да ти е добре и да си вазможно най-щаслива![]()
питай ... фейсбук...![]()
без ПОДПИС ... xD
СарциетуУ ли?Първоначално написано от JiveqZaDaNervq
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато сърцето крещи "да", разумът "не"... тогава питаме хуя.
Temet Nosce
벨야카
Когато сърцето крещи "да" , разумът "не" ..... си слагаме слушалки, за да не им слушаме шибаните писъци ???
![]()
![]()
![]()
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Само моите ли си говорят спокойно?![]()
В повечето случаи или разумът надделява, или стигат до съгласие.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
май xDПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..
Мне. Въпросът е да ги научиш да си комуникират. Всичко си зависи от волята.Първоначално написано от SchizoRat
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Измисляш си някакво извинение, с което да залъжеш разума (а това не е толкова трудно бтв) и правиш, каквото ти идва отвътре!![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
Зависи дали си заслужава... 50/50
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Сърцето никога не греши.
Хора много , Човеци малко !
Греши то, греши. И точно от неговите грешки най-боли.Първоначално написано от rebeccaa
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^^ От любовта винаги боли, а и човек се учи от грешките си и дори понякога ги повтаря, за да си вземе поука от тях .
Хора много , Човеци малко !
Опитваме се да постигнем споразумение м/у сърцето и разума.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Еми примерно се опитвам да постигна някакъв баланс.
Бих послушал сърцето си!
Напротив .. Понякога това, което иска сърцето замъглява разума и не е правилно .. Понякога си заслужава да послушаш сърцето си .. Но когато сърцето го иска, а разумът ти казва, че е по-обре обратното винаги се доверявам на разума.Първоначално написано от rebeccaa
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Еми аз май не включвам много разума в дебатитеНе ми пука дали греша щом сърцето казва да значи да разума да си гледа работата
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Наистина вслушай се в самия себе си в това което сърцето и инстинкити ти казват и няма да сбъркаш.Не е лошо да изслушваш съветите на приятели или близки но това не означава да се влияеш от тях и да правиш това което са ти казали да направиш и смятат поне според тях е редно да постъпих.Трябва да има някакъв баланс между всичко това.Ако се всулшаш прекалено в рразума доста ще сбъркаш най-добре сърцето си послушайДавам пример от самата мен аз трябва и така други ми казват да забравя един човек на който държа и имам чувства и да да не ми пука от него да се отказа.Но сърцето ми казва друго да не го оставям да се боря за него да бъда търпелива и много внимателна с него макар да знам че нямам шанш по точно имам много малък шанш да станем и пирятели но аще прослушам сърцето ще бъда вярна на себе си .
Сърчицету ще слушаме.