- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Проблемът е следния: На 13 съм (след месец ставам на 14) и започнах да харесвам едно момиче от съседния клас преди 1 месец някъде. Оттогава започнах да й пиша всеки ден по Скайп, да си говоря по телефона с нея често и бях намислил да й кажа, че я харесвам по ей тва време, но всички надежди ми се убиха, след като вчера по време да поредния чат по Скайп, че й е тъпо, защото харесвала едно момче българин, но живеел в чужбина сега и се върнал за празниците в България, но днес си заминава и не е успяла да се види с него..На мене ми стана още по-тъпо, защото вече бях почти сигурен, че и тя ме харесва, но уви... Какво да правя?..
![]()
![]()
Разбирам те. Няма да ти казвам
да я забравиш, 'щото виждам, че доста я харесваш..
и знам, че ще ти е мнооого трудно / г/д съм в такъв период
в момента / ;;
Защо не изчакаш малко и да видиш,
ако наистина харесва онова момче ще трябва да я оставиш
и просто да си до нея като приятел (:
,, а, ако не го харесва достатъчно и спре да ти говори за него
- тогава можеш да признаеш за чувствата си, ако все още
мислиш, че тя те харесва.
Успех! :P
Ами то по принцип връзките от разстояние не ги бива, честно казаноАко беше малко по-голям щях да ти кажа да не се отказваш, защото в такива ситуации, този който е в един град с момичето печели (е не винаги, но почти). Но ти си само на 13, почти 14 има много време пред теб, а също и момичета. Горе главата и се опитай да я забравиш по-бързо.
Иначе можеш и да я оставиш няколко месеца, тя сама ще се откаже ама това си зависи от теб. На твое място щях да си гледам животеца и да не се занимавам с глупости, защото от тях боли..
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
явно те има само като приятел..
бих ти казала да изчакаш малко.. ще спре да харесва другото момче.. тогава й намекни, че я харесваш. Но! има риск да си развалите и приятелството по този начин..
става гадно..от личен опит ти го казвам.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't