- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бъзика ли се с мен?
Знам че не ми подхожда на годините да пиша такива теми и все пак..
С едно момче щяхме да се виждаме,първо излезе спешна работа после не си писахме.И т.н.Той на Бъдни вечер каза ай да се видим,но казах че не мога,ако иска утре.Той каза добре и се уговорихме да ми звънне.Но не се обади.Ходили с неговите приятели и пили.Писа ми и каза,че не звъннал щото всички били лом пияни.Уговорихме се да се видим.Той не дойде на срещата.Звънях му-прекъсваше ми,после не дигаше и накрая си изключи телефона.После ми писа по скайп,че бил припаднал,щото 4 дена не спрял да пие и брат му изключил тела.Нз кво да правя в деня,в който щяхме да се виждаме и преди това ми пращаше целувки,прегръдки.Сега ще кажете то и ние пращаме,ама той каза че ще ми ги даде на живо.И всеки ден ми пише,аз не го търся но той ми пише.Вярно,че постоянно му гледам фейса,от кога не е писал и такива,но не му пиша.Какво да правя,той постоянно пие,не съм сигурна кво очаква от мен.??!Преди няколко дена си бях сложила някви влюбени на скайпа и той каза-аа ти си си хванала гадже,честито-да те трия ли?За кво тряяя да ме трие?Бъзика ли се с мен?Само за една нощ ли ме иска..?Само за пиене ли ддз.Не съм сигурна дали е това,което искам-сериозен и честен.А НА НЕГО САМО ПИЕНЕТО МУ Е В ГЛАВАТА
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Толкова много се е*ава с тебе, че просто няма накъде.
Обаждаш му се - той не ти вдига, измисля си оправдания.
,,Уговаряте си срещи - той не идва
и отново си измисля оправдания (;
Само не разбрах, харесваш ли го ?!
-Според мен те използва, колкото да каже пред приятелите си,
че се занимава с няк'ва, а пък всъщност въобще не ти
споменава и името пред тях..
да харесвам го
И защо тогава ми пише всеки ден![]()
,, май не си разбрала к'во ти казахПървоначално написано от vesinka899
.. за да се занимаваш с момиче, не можеш
да му пишеш 1 път на 2 седмици -
;; може би казва т'ва пред приятелите му, за да се изфука:
- Малеее, к'ва яка кака набарахх. Всеки
ден чатим, говорим си по телефона, пращаме си
целувки. Просто ще я скъсаммм..![]()
Колко сладко ти си му кученце.Той си играе с теб осъзнай се.Защо си пише с теб ли?Защото му е скучно.Е и ти му звъниш често.А никое момче не обича да му досаждат.В случая просто спри да го харесваш.Няма да ти се отвори парашута.Той те възприема като играчка с която може да си играе когато поиска.Трябва само да се замислиш дали искаш да си му играчка.
novasum![]()
nirvana13![]()
Баси да взема да взаимствам някое от космическите му оправдания-припаднал бил![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не те харесва,използва те за едното чукане и ти му се връзваш .И тва "Да те трия ли"Бах ама ти си свободна да си слагаш квото искаш на скайпа а той един вид те принуждава да си негова и знае,че си му подвластна тъй като си хлътнала.Моля те осъзнай се навреме
![]()
![]()
ама той наистина много пие![]()
пише в скайп ще пия цял живот
Е, к'во от т'ва, че пие ?!Първоначално написано от vesinka899
Ох не знам ТОЧНО как стоят нещата,но гледайки отстрани те мотае-ще намериш подходящия и това не е той![]()
Мацка, бягай от тоя докато е време, няма смисъл, те отгоре го казаха всички - използва те, и то много яко ..
Остави го, не се заминавай, ще намериш някой по- добър от този ..
ПОодиграва се с тебе ,а ти му се врузваш,на кой ли ми напомняш,осъзнай се докато е време,а после ще се смееш на тва ,че въобще си му обръщала внимание
![]()
Да наистина, намери начин да го разкараш докато е време, защото после мн ще съжаляваш .... личен опит![]()
![]()
момиче! не е за теб щом пие и се напива,пък сигурно ти си поредната му рибка с която се задява .От личен опит ти го казвам недей той те унижава с поед мен![]()
![]()
Оправданието поне си го бива![]()
Не знам защо го казвам но може да е припаднал.Се пак не изключвай тази възможност и ако има начин провери от сигурно лице.
Но клоня повече към това че те използва.![]()
два варианта. първи - лъже те, играе си с теб -> не се занимаваш. втори - наистина пие толкова - е от какъв чеп ти е притрябвал такъв алкохолик.
REGGAE BOOM <3
Този е пълен тъпак-пияница... Недей да се занимаваш с такива, че ако излезете и е пийнал може да стане нещо страшно... Не ти трябват такива използвачи и пияници![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ти си му била като кученце бла бла.. много сте чувствителни, ако ти пише всеки ден и ти се оправдава, че е бил пил, питай го още един път дали иска да излезете, ако пак направи някоя глупост, ти сама го изтрий от скайп/живота си. Така поне ще разбереш дали наистина си играе с теб, или просто наистина се е бил натряскал кат говедо.
МОМЧЕ
Според мен те лъже, само за да се изфука на приятелите си ... не ти трябват такива..![]()
А начина му на оправдание е наистина добър..![]()
Не му тичай след гъ*а!
Той си живее живота ти го чакаш..
Заеби го до де е време.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Съгласен!Първоначално написано от wasch0
Доколкото разбрах- не сте се виждали никога, нали така? Ти изобщо знаеш ли нещо за това момче?
Добре, може и аз да греша.. Не искам да звуча много клиширано, ама интернета крие опасности. Никога не можеш да си сигурен/на на 100 %, че е този, за когото се представя.. Но нали ти казвам, мога и аз да греша..
А отностно виждането- може да те е излъгал бая за нещо и за това винаги да избягва среща или както казаха- за пред приятелите му, или ти казва истината.