- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 19 любовни въпроса
1. На колко години беше първата ви целувка? 13
2. Съществува ли любовта? Да, защо не?
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? На 16 да кажем, че е било наистина вече. Иначе преди т'ва съм се "влюбвала" много пъти
4. Как разбирате, че сте влюбени? Не знам, усещам си го...
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Да, имам. Не, не го обичам (все още)
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? Беше много отдавна, когато получих за последно любовен смс и той ми е любимият: "Лъвче, обичам те!". Последния, който аз изпратих беше: "Усещам признак на гузна съвест. Имам нужда от мечешката ти прегръдка."
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Не мечтая за романтични жестове
8. Любовта зависи ли от възрастта? Да. От опит.
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? Мама и татко се запознават на работата си и от първата си среща разбират, че са един за друг. После се оженват, правят си деца и... заживели щастливо. Пък баба се влюбила в дядо ми докато била ученичка. Прекъснала училище и му пристанала (да се разбира, че е избягала от дома си и е заживяла с дядо ми). Баща и я умолявал поне да си довърши образованието, ама тя отказала. После се омъжила, родила и... заживяла щастливо.
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Когато вече нямам желание да му изневерявам.
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? Болезнено ревнива съм, но се опитвам да се сдържам. За момента просто се шегувам с половинката ми и му създавам смях на тази тема.
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. Нож с две остриета
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? Винаги!!! В противен случай не трябва да бъде правено.
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? Аз не мога да кажа колко често трябва да се казва, но според мен рядко. Аз рядко го казвам, дори от повече от две години не съм го казвала. Колкото по - рядко се казва, толкова по - добре.
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Преди ден-два един от приятелите ми ми го каза. Той много обича да го казва.
16. Любовта умира ли в семейството след време? Да.
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? Нито един. В момента е далече, на гости при роднини.
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? Предполагам, че ще ми отвърне със същото, но работата е там, че аз няма да му се обадя да му го кажа...
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? И двете. Според зависи от характера на човека.
1. На колко години беше първата ви целувка?
14
2. Съществува ли любовта?
Естествено.
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път?
Беше скоро...а преди време съм имала няколко "влюбвания"..
4. Как разбирате, че сте влюбени?
Почувствах го.
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я?
Не.
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте?
Не се сещам.
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен?
Аз не съм материален човек.. нещо мъничко би ме зарадвало много.
8. Любовта зависи ли от възрастта?
Да! Определено.
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците?
Майка ми и баща ми са се запознали в някакво кафене, а баба ми, понеже е живяла по "онова време", не е могла тя да избере за кого да се омъжи, а това решение са взели родителите й... поне доколкото знам, е било така...
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна?
Когато е дълготрайна, когато чувствата се запазят.
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност?
Да, но в рамките на нормалното.
12. Опишете любовта с едно словосъчетание.
Неповторимо чувство.![]()
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов?
Да!
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате?
Някои хора казват "Обичам те", и на такива към които не изпитват това. Но за мен тази дума е нещо много силно и засега не съм намерила човека на които да я кажа, и да го чувствам наистина.
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)?
Преди 30 минути![]()
16. Любовта умира ли в семейството след време?
Зависи.
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката?
-
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори?
-
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди?
И двете.
Първоначално написано от kremen4eto
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
1. На колко години беше първата ви целувка? -14
2. Съществува ли любовта?-все още
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път?-не съм сигурна,може би когато започнах да мисля не със разума си,а със сърцето(най-голямата грешка)..
4. Как разбирате, че сте влюбени?-||-
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я?-нямам,имах ,обичах,загубих...
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте?-не помня,последните бяха свързани с много болка (;
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен?-не си падам много по романтиката
8. Любовта зависи ли от възрастта?-определено!
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците?-Всичко е станало съвсем случайно.И накрая баща ми е залъгал майка ми :Д.
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна?-Когато започнеш да мислиш повече за него като нужди от колкото за себе си.Когато всеки един от връзката слага другия винаги преди себе си.
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност?-Ревнива,когато обичам(опасна работа...)
12. Опишете любовта с едно словосъчетание.-миг щастие (;
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов?-Цялото трябва да е изградено от любов.
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате?-Когато наистина го чувствам и когато ми идва да го кажа.Казвала съм го само на един човек...
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)?-Преди няколко дни ,най-добрата ми приятелка <3
16. Любовта умира ли в семейството след време?-Да,остава просто привързаността и много от проблемите в които трябва да се подкрепят..
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката?-0
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори?-мина времето и желанието ми да споделям тези думи с него (;
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди?-Любовта е миг щастие и цял живот болка (;.С нея умираме,без нея не можем да живеем.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
1. На колко години беше първата ви целувка? 14
2. Съществува ли любовта? ДА!!
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? Истинско влюбване .. хмм 14
4. Как разбирате, че сте влюбени? 'пеперудките в корема' и просто си го усещам отвътре .. не знам и аз
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Да, имам и не още не сме стигнали тази част![]()
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? тайна :Д
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Много са ..
8. Любовта зависи ли от възрастта? Зависи.
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? Родителите ми са се запознали в училище, а баба и дядо в работата .. (за другите не знам (: )
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Не мога точно да кажа, но когато се реша да го запозная с родителите ми и обратното :Д, като помни по важните събития свързани с мен(и обратното :Д) .. когато мога да кажа, че ако се разделим, ще ми се 'разбие сърцето' например!?
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? Ревнива съм, но в рамките на допустимото.
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. -
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? Зависи. (: В повечето случаи няма никакво значение, дори грешка да е, ще бъде най-голямата радост в живота на родителите му.![]()
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? Когато просто ти се иска да го каеш, защото ти идва отвътре! А не както напоследък е модерно на 2-рият ден от връзката да кажеш на партньора си "Обичам те", дори не звучи истински .. -.-
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? ъм .. преди няколко часа
16. Любовта умира ли в семейството след време? Не
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? -
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? все още не е дошъл моментът да му кажа тези думи
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? По скоро помага (:
*сън*
1. На колко години беше първата ви целувка? 12-13
2. Съществува ли любовта? да
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? 12...
4. Как разбирате, че сте влюбени? пеперудките в коремчетои факта че никога не ми писна от него
![]()
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? нямам половинка![]()
6. Какъв беше последния любовен смс, който получихте? А който изпратихте? .. ха това кога беше... ;Д не си спомням ;Д
8. Любовта зависи ли от възрастта? НЕ!
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? ем.. запознали се чрез приятел 5 месеца по късно се оженили а година 2 след това се развели....
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? ... започнахме да празнуваме празниците не само 2мата ами и неговите и моите родители о.О
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? не много
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? ДААА
14. Колко често трябва да се казва \"Обичам те!\'? А Вие колко често го казвате? колкото е необходимоно не постоянно защото се губи смисъла на думата
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? ум днес
16. Любовта умира ли в семейството след време? ако е истинска не би трябвало
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? 0
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете \"Обичам те\", той (тя) какво ще отговори? ....
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? помага ни да вървим напред
1. На колко години беше първата ви целувка? на 16
2. Съществува ли любовта? ... само в началото на връзката.
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? 7 клас xD
4. Как разбирате, че сте влюбени? нз... не може да се обясни... това е просто чувтсво... идва изведнъж.
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? нямам половинка, но има човек в който съм влюбена! <3
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? ми не си спомням вече кой беше последния но си спомням че беше част от песен... xD ..... пак не помня.... нещо от сорта, че ме обича....
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? ем нз... мене и малкте неща направени от любилм човек ме правят щастлива
8. Любовта зависи ли от възрастта? не... категорична съм по тос вапрос
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? майка ми са се запознани във университета... бабите и дядо ми по същия начин кът майка и татко.... др ми баба и дядо са били съседи ... xD луда работа!
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? ем ... преценявам от периода ... xD глупаво но факт!
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? мн ревнива...ем бих пребила някоя ако го пипне ... само тва ще кажа
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. music = lowe
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? ем ... да със сигорност.... ако няма любов м/у родителите ... и детето няма да е обичано!
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? Ем аз го казвам когато го чувствам .... не ми пука от кога познавам човека или кой е...ако осещам привързаност и обич го казвам.... много често и без това вече е изгубило значение...
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? нз.. неска сутринта![]()
16. Любовта умира ли в семейството след време? ммм.. зависи от обстоятелствата и хората!
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? за сега още не xD
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? нз нямам половинка ... xD... ама ако му го кажа на момчето дет го харесвам мн ще ми се смее xD
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? зависи от гледната точка! на мене не ми пречи даже ме стимулира !
без ПОДПИС ... xD
1. На колко години беше първата ви целувка? 15
2. Съществува ли любовта? nein.
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? LOL. казах, няма любов.
4. Как разбирате, че сте влюбени? От къде да знам, хъх?
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Не, нищо че го няма, го мразя.
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? Мразя такива мазнотии.
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен?отг 6.
8. Любовта зависи ли от възрастта? no love.
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците?Баща ми и майка ми искали си правят рок група, та понеже и двамата са китаристи, се запознали :^). Баба ми no idea.
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? die.
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? die x2
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. NO LOVE
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? Не.
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? На себе си го казвам, доста често.
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Оня ден.
16. Любовта умира ли в семейството след време? семейства >3
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? нямам половинка.
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? DIE DIE DIE MOTHERF~CKER
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? ...
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Първоначално написано от kremen4eto
![]()
![]()
Обичам !
- Честно казано не помня, дори не помня и с кого, беше отдавна.
- Да, разбира се.
- Колебая се между гимназията и първите ми студентски години. Може би е второто.
- Знаците са недвусмислени, почвам да се побърквам.
- В процес на раздяла сме.
- Получен (след продължително ровене в телефона) - "Обичам те!"; Изпратен - "Ти си от всичко най по много. Искам те."
- Много приятна изненада, свързана с нещо желано и изпълнена от човек, когото ценя и към когото имам чувства. Трудно ми е да конкретизирам.
- Донякъде, за всяка възраст си има подходящо поведение и жестове, които те карат да се влюбиш.
- На нашите е стандартна - студентска любов. На бабите и дядовците не ги знам в детайли.
- С времето, напасването на характерите, общите планове за бъдещето.
- Не особено. Но това не означава, че не държа на човека, с когото имам връзка. Просто съм свободолюбив и прилагам същите правила за половинката ми. И все пак съм способен на крайности, добре че е самоконтролът ми.
- Нещо, което винаги ще го има и трябва да се преживее.
- Разбира се, но е важно и да се отглежда с любов и внимание.
- Колкото често се почувства. Случвало ми се е да прекалявам, но не съжалявам.
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)?
- Днес, родителите ми.
- По-скоро еволюира в нещо друго, което е също толкова ценно. Естествено зависи от хората.
- Нито веднъж.
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори?
- Ще се направи на непукистка, но вътрешно ще се развълнува.
- Зависи в кого си влюбен, дали ще се обвържете и как ще ви повлияе. Въпрос на сценарий, актьорска игра (характери).
-------------------------------------------------------------------------
Интересна тема, поздравления за kremen4eto.![]()
![]()
1. Доста малък бях, не помня точна цифра, но беше преди първи клас..
2.Съществува...
3.На 14.
4.Специално за мен ще ми трябва роман да напиша, за да разберете как аз разбрах.![]()
5.Обичам едно момиче, но нямам "половинка".
6."Опитах се да те забравя, но не успях..знам, че ти говорих глупости и съжалявам..Ако ти не си ме забравил и искаш да си с мен, ми звънни и ми го кажи..
7.За мен е достатъчно просто момичето, което обичам, когато ме види - да ме прегърне.
8.Зависи!!!
9.Много сложна...![]()
10.Просто начина, по които си говорим се променя.
11.МНОГО ревнив. Никога не бих следил момичето, но все пак бих се интересувал от това къде е, с кой е и тн...
12.Моята е "невъзможна".
13.Трябва!, но другите какво да правят? - да умират ли? - неее!!!!
14.Трябва да се напомня от време на време...най-често в лоши моменти!
15.Преди няколко дни.
16.Не съм компетентен по този въпрос, но предполагам, че любовта дори и да изчезне, се появяват други чувства. Или поне любовта се променя.
17.Нямам половинка..
18.Преди 1 месец: "И аз теб!"
19.Помага!!!
На 13г
Да!
16г.
Усеща се.
Нямам.
Получен: "Лека сълнце, и да ме сънуваш"
Изпратен..много са, но сега видях, че не ги пазя.
Нещо много символично, с много любов...нямам конкретни идеи..
Не!
Родителите ми - студенстка любов![]()
С времето и преживените неща, с компромисите
Понякога
Сладка болка![]()
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? Задължително.
Колкото пъти се почувства.
Може би преди седмица
Не точно, преминава във взаимно уважение. А понякога остава същата - луда като в първите години. Зависи от хората.
Нямам такава.
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? -
Зависи дали е споделена или не. Но в повечето случаи ни помага![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
11
2. Съществува ли любовта? любовта е навсякъде около теб...само трябва да я забележиш
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? все още не съм...
4. Как разбирате, че сте влюбени?.....
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я?да имам...но думите ''обичам те'' за мен са прекалено силни...
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? ''Добро утро Линче мое слънчево!Липсваш ми адски много!-от приятелят ми
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен?хмм...мн е дълго за обяснение
8. Любовта зависи ли от възрастта? попринцип не...ако двама човека се харесват, разбират...какво значение имат годините?
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? Ами родителите ми са се знаели от деца...но когато са били на по 20години баща ми е помолил майка ми да му оправи документите на фирмата която е искал да открие...тя разбира се се е11любовта е навсякъде около теб...само трябва да я забележишвсе още не съм...да имам...но думите ''обичам те'' за мен са прекалено силни... ''Добро утро Линче мое слънчево!Липсваш ми адски много!-от приятелят мимм...мн е дълго за обяснениепопринцип не...ако двама човека се харесват, разбират...какво значение имат годините?Ами родителите ми са се знаели от деца...но когато са били на по 20години баща ми е помолил майка ми да му оправи документите на фирмата която е искал да открие...тя разбира се се съгласила...после той я е поканил на кафе...започнали са да излизат и така...
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? ами...ако знам че мога да имам пълно доверие за каквото и да става въпрос
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? не, попринцип съм доверчив човек...
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. неописуемо чувство
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? да
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? не е важно дали го казваш, а дали го доказваш...
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? преди няколко часа когато говорих с най-добрата ми приятелка
16. Любовта умира ли в семейството след време? не, винаги има любов към децата
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? около 10пъти....за съжеление неможахме да прекараме много време заедно...
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? ... и аз...
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? любовта е подкрепа и доверие....това на мен лично много ми помага!
1. На колко години беше първата ви целувка? На 7 години в първи клас... А иначе с език - в 5 клас, на 11 години, с една приятелка, за да се научим.
2. Съществува ли любовта? Да...
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? На 13 може би, но нещата бяха суперсложни и не се осъществи нищо.
4. Как разбирате, че сте влюбени? Зависи от човека и това, което ти харесва в него...
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Сама съм, но не обичах бившия си.
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? Последно изпратих на бившия си много секси послание преди месец и половина.
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Едно "Обичам те" и един секс, където има истинска споделена обич. Не съм срещнала все още този човек, но все пак... За мен това би било най-страхотното нещо на света.
8. Любовта зависи ли от възрастта? До някаква степен да.
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? Майка и татко са лекари, запознали се по време на студентска бригада. Баба ми и дядо ми от страна на майка ми са се запознали пак по време на такива събирания, но не точно бригада. А за другите ми баба и дядо не зная всъщност.
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Когато мине време и когато започна да допускам човека в повече сфери от живота ми.
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? Не съм особено ревнива, но понякога ревнувам и дори се ядосвам на себе си. Докъде съм способна да стигна - едва ли много далеч.
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. Тръпнещо очакване, примесено с доверие и малко емоционална зависимост. Поне това за мене е донякъде любов..
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? За да бъде отгледано с такава, да. Смисъл, то не зависи толкова де, те и двамата родители си го обичат, дори и помежду си да нямат обич поради една или друга причина. Но е хубаво, когато всички се обичат; детето забелязва това и расте в по-приятна среда.
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? Не съм го казвала. По принцип предпочитам да бъда с човек, който ще ми го каже само един път през живота ми, а не с някой, който казва обичам те на мушмули..
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Майка ми вчера.
16. Любовта умира ли в семейството след време? Не е задължително, но при нашите я няма.
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? Днес целунах едно момче на новогодишния купон; без гадже съм.
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? Сама съм.
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? И двата варианта са възможни.
-8 с една какичка на 12![]()
- Съществува,но не се знае кога ще я намериш...
-На 12,но колко да е било влюбване за годините
- Ооо не знам,чуствах се щастлив около нея.
- Нямам половинка.
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който
изпратихте?
- Бооожеее вече съм забравил какво е това![]()
- ооо,за романтика не ми говори,смятам че съм романтичен,но на мен да ми правят...
- Понякога
-Сериозно ви казвам,никога не съм питал и не знам
- не знам,не разбирам много от любов
- Ми не,но все пак всичко си има граници
- Най-красивата рана
- Естествено
- Когато го чустваш и не трябва да го повтаряш като папагал
- Пфф скоро беше...
-Това зависи от семейството,от хората около тях и за жалост и от финансовото състояние...
- Е нямам половинка както казах ама целунах няколко момичета снощи![]()
![]()
Нова година е все пак
- няяямам половинка !
-За мен лично това винаги ми е помагало,когато имаш някой до себе си ти е много по-лесно.
>>DjBelev<<
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
1. На колко години беше първата ви целувка? -15,но беше невероятна
2. Съществува ли любовта? - разбира се
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? - 15
4. Как разбирате, че сте влюбени? - е как ,еми усещам го
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? -да имам ,много го обичам
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? последно изпратих - Обичам те,мрази ме.Бяхме се скарали и го изпратих,после каза на негов приятел да го изпрати на няква мацка щяла да се разтопи.И това много ми каза
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? -нямам си идея,непредвидените неща са много по-приятни
8. Любовта зависи ли от възрастта? - не,но според мен истиска любов има в по-напреднала възраст
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? -мързи ме да пиша
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? -действия,отношения,жестове и т.н.
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? -не
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. -красива болка
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? -разбира се!!!
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? -когато наистина се мисли,чувства усеща,за да не е просто като ЗДРАСТИ.Аз лично когато го усещам го казвам
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? - към 5 сутринта
16. Любовта умира ли в семейството след време? -не мисля
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? доооста
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? - много,много те обичам!!
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? -зависи от хората
1. на 9Първоначално написано от kremen4eto
2. може би
3. на 14
4. не ми се гледа порно
5. не
6. не помня
7. аз съм по жестовете, не те да ми се правят, но бих желал да е изненада
8. естествено
9. направо биографията да си напиша ?![]()
10. не съм имал сериозни връзки
11. да
12. не знам
13. естествено
14. всеки път, когато погледнеш в огледалото
15. може би вчера
16. да
17. 0
18. нямам бе
19. по-скоро помага
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
1. На колко години беше първата ви целувка? На 14
2. Съществува ли любовта? За сега не съм я открила така,че не вярвам !3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? 16!4. Как разбирате, че сте влюбени? Когато се усещат онези пеперудки в корема5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Не,сама съм6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? Нямам спомен7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Стига да съм обичана жеста няма значение8. Любовта зависи ли от възрастта? зависи9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? ...10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Когато чувствата бъдат признати.11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? Ако ме провокират ДА !
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. Нежност,разбирателство
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? Когато найстина се почувства...против съм постоянното използване на тези думи...губят смисъла си !
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Вчера
1. На колко години беше първата ви целувка? - На 5 или на 6, нещо такова![]()
2. Съществува ли любовта? - Съществува, да и то във всякакви форми, не само между мъж и жена. Любовта е и между майка и дете, брат и сестра и т.н
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? - На 14, доста малка възраст за такова "начинание".
4. Как разбирате, че сте влюбени? - С времето.
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? - Имам да и го обичам
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? - Получен "Обичам те", изпратен "И аз теб".
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? - Дори и една малка целувка по челото ми стига. Нямам нужда от грандиозни жестове.
8. Любовта зависи ли от възрастта? - Не, според мен зависи от това доколко е развита психиката и сивото вещество на човек, за да може да различи любов от някакво влечение.
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? - Скучна, даже в единия случай несъществуваща, за жалост.
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? - Отново с времето.
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? - В границите на нормалното съм ревнива, да. Способна съм може би единствено на това да разговарям с някое момиче да не закача приятеля ми. Но не бих се сбила например
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. - Всички са банални, а в момента не мога да измисля някое достатъчно добро и оригинално
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? - Няма значение как е направено, важното е да се гледа с любов.
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? - Толкова, че да е истинско, а не по навик.
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? - Днес
16. Любовта умира ли в семейството след време? - Зависи от семейството.
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? - Много, не си броим целувките![]()
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? - "И аз теб"
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? - Зависи от човека. Някой хора прекалено много се разсейват от любовта и тя им пречи. Други се стимулират от нея и започват да "изкачват върхове"![]()
Животът е адът описан в Библията!
на 3![]()
![]()
да
на 12 за жалост беше несподелена ...
ами... нз постоянно мисля за човека , когато го видя сякаш ще полетя и тн![]()
ммм имам 2 и да обичам си ги и двете![]()
еми те са доста ..![]()
нз ..
не определено не![]()
ами наште са се запознали в университета и там са се влуюбили пак на бабите и дядовците ми са твърде дълги .. там вече има дневници мн писма таини абе яки истории обаче сега не ми се разказва
когато ходим от повече време и вече се познаваме мн добре и тн и може би когато стане въпрос за секс
не съм мн ревнива.. или поне не мн
най-якото чуство
разбира се
мн всеки път гогато искаш половинката ти да се усмихне може би .. пък аз го казвам всеки път като видя или чуя моя човек(моите хора по точно)
преди 2 часа
може би ..не тя не умира просто скуката на ежедневието я превръща в нещо обикновенно и незачитано
за жалост днес не съм ги виждала :Д
и аз теб sunny
![]()
не според мен тя върви ръка за ръка с всичко и не ти пречи определено помага ти
На 12
Даа
12
Ем тфа просту се чуства
Да многоо
Ем че много ме обичаа,ас му отговорих съъс същотоо)
Несм се замисляла но мисля че да направи нещо което е против волята на други хора заради меен
Нее
Несм распитвала но докалкото знам майка ми и баща ми първо са се мразилии ;дд
Многоо не ми се мили до кфо бих стигнала
Даа
Много честоо ас го казвам най малко по 5 пътии на деен)
Днеес
Мнее
Днесс не сме се виждалии :S
Същотоо
Помагаа
13 май..
Да.
15 - 16, но айде да го кажем 16, защото след навършването им започнах да обичам толкова силно.
Егати въпроса..
![]()
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте?
А който изпратихте? Не помня xD
Вече ми е направен един, който оценявам високо. За друг не съм се замисляла.
Не мисля..
Дядо ми отива да работи в селото на баба ми и се запознават. Майка ми отива в селото с родителите си пак по работа и се запознава с баща ми...
Всичко се задълбочава.
Ох, ужасно ревнива съм. Ревността е нещо супер гадно!
Непредсказуема.
Да.
Трябва да се казва, когато човек изпитва необходимост, но не да става банално..
Снощи.
В някои семейства умира, в други остава.
0![]()
Не знам, най - вероятно и той ще го каже, но сигурно спи, така че не мисля, че ще разбере какво става.
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме ли ни спира и вреди?
Зависи от самия човек, от половинката, от самата любов.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
1. На колко години беше първата ви целувка? Май на 6 :Д с език !
2. Съществува ли любовта? ДА !
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? Ами може да звучи банално,но на 12.. това момче го обичах цели 3 години,а той през цялото това време не разбра какво иска.. добре че сега поне си имам точния човек до мен когото ОБОЖАВАМ (H)
4. Как разбирате, че сте влюбени? Ами.. когато не издържам без да видя определения човек,сънувам го,постоянно мисля за него,представям си че сме заедно и т.н ;дд
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Да.. както казах по горе - ОБОЖАВАМ ГО !
6. Какъв беше последния любовен смс, който получихте? А който изпратихте? Оо не помня толкова са много .. ;x :Д
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Сегашния ми приятел е сбъднал вече тези мои мечти
8. Любовта зависи ли от възрастта? За любовта няма граници
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? Знам я но не ми се разказва :Д
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Една връзка може да е сериозна още и от 2рия ден на тръгването с определен човек.. които както си го направи.. Но все пак за да е сериозна една връзка тя трябва да се гради на доверие,разбирателство и т.н ..
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? Ооо много и незнам докъде мога да стигна .. ;x :Д
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. Сладка отрова (мм)
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? По принцип е желателно ..![]()
14. Колко често трябва да се казва \"Обичам те!\'? А Вие колко често го казвате? Никъде не е казано колко често трябва да се казва,аз рядко го казвам първа защото приятелят ми все ме изпреварва,но първа или след него важното е че думите са истински
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Преди няколко часа
16. Любовта умира ли в семейството след време? Не знам не съм семейна все още ;д
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? Оо не мога да ги преброя ;x
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете \"Обичам те\", той (тя) какво ще отговори? И АЗ .. без да се замисли ;*
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? Ами любовта дава криле,но в някои случаи вреди..