.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107
    . На колко години беше първата ви целувка? - 13
    2. Съществува ли любовта? - да
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? - 17
    4. Как разбирате, че сте влюбени? - пеперудките в корема когато те потърси, липсва ти когато го няма, малко ревност..
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? - не нямам
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? - не помня вече
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? - цялата стая с рози сърца вино и свещи.. приказка )
    8. Любовта зависи ли от възрастта?- от части
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? - на напите не е много интересна, но баба и дядо са влюбени от деца, което смятам за изключително сладко )
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? - когато започнем да прекарваме все повече време заедно, запознаем нашите и повечето ни приятели
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? - да, но не го показвам особено /или поне се опитвам/
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. - най-сладката лудост!
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? - разбира се
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? - когато се сетиш, възможно най-често. за жалост аз не го казвах често..
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? - вчера /най-добрата ми приятелка/
    16. Любовта умира ли в семейството след време? - възможно е
    17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? -
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? -
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? - помага ни
    "..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
    Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
    но от нещастните си гърди ще те изтръгна
    и даже спомена за теб ще удуша.."

Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам ..

Супер фен Аватара на Lian4ety
    1. На колко години беше първата ви целувка? Отдавна беше, не помня точно
    2. Съществува ли любовта? Разбира се
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? 16
    4. Как разбирате, че сте влюбени? пеперуди,ревност, липса, постоянни мисли
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? нямам
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? Не си спомням
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Класически - рози, свещи
    8. Любовта зависи ли от възрастта? Не
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? Каквато и да е била, факт,че любовта им е жива и до днес, което само по себе си е любовна история, годините прекарани заедно.
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Когато освен на думи, обичам те означава жест
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? Много съм ревнива, предполагам до край.
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. твърде лично
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? задължително
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? Когато го чувстваш наистина. Много рядко го казвам
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Скоро
    16. Любовта умира ли в семейството след време? Не
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? -
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? Вървим напред, учим се от грешките си
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Тази тема не е за мен...
    ...i'm out...

1. На колко години беше първата ви целувка? -12
    2. Съществува ли любовта? - да
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път?- 16 и все още съм
    4. Как разбирате, че сте влюбени? - "Да си влюбен означава да обичаш сходствата, а да обичаш да се влюбиш в различията."
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? - не нямам
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте?
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен?
    8. Любовта зависи ли от възрастта? -понякога
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците?- не знам
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? - няма смисъл да се започва връзка , ако ще бъде несериозна
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност?- не съм
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. -"Да си влюбен означава да обичаш сходствата, а да обичаш да се влюбиш в различията."
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? - Да!
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? - не е важно колко често се казва и аз доста рядко го използвам
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? - като се замисля не помня...
    16. Любовта умира ли в семейството след време? -
    17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? ---- 000
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? ----
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди?- силно се надявам само да помага,
    но съм сигурна , че има и случай в който вреди

1. На колко години беше първата ви целувка?
    15
    2. Съществува ли любовта?
    Да.
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път?
    15
    4. Как разбирате, че сте влюбени?
    Когато и двамата не можем изобщо един без друг.
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я?
    Да.
    Не се занимавам със смс-си. ;д
    8. Любовта зависи ли от възрастта?
    Не. Но е от голямо значение понякога.
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците?
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна?
    Когато и двамата не можем изобщо един без друг.
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност?
    Да. Не знам..
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание.
    Чувства, които не могат да се обяснят с думи.
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов?
    Разбира се!
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате?
    Ами доста често стига да го чувстваш наистина. Ами почти всеки ден.
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)?
    Днес.
    16. Любовта умира ли в семейството след време?
    Доста често.
    17. Днес колко пъти се целунахте с половинката?
    Не знам.
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори?
    И аз.
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди?
    Според мен помага.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    1. на 14
    2. Да.
    3. 15-16...
    4. Мислиш за човека 24/7, не можеш да си му ядосан повече от 2 минути, каквото и да ти е направил... Е такива работи.
    5.Не на първата част на въпроса и ДА - на втората.
    6. Обясняваше ми се защо ме е целунала. Какво изпратих последно: "липсваш ми".
    7. Да ми даде шанса да й нося закуска в леглото всяка сутрин.
    8. По-точно осъзнаването й и начина, по който се отнасяме към половинката зависи от възрастта. Може много да обичаш някого, но ако не знаеш как да му го покажеш, нещата стават сложни.
    9. Нямам представа за бабите и дядовците. За родителите - по-скоро трилър.
    10. Ако е несериозна, не е връзка според мен.
    11. Когато имам повод, ревнувам. Ако ми дава основателни поводи да ревнувам и след време те се потвърдят, бия си камшика, ближа си раните и продължавам напред.
    12. Порядък в хаоса.
    13. Според мен е по-важно да е отгледано с любов.
    14. Вече не го казвам, което не значи, че не е така. За съжаление няма и на кого, така че в момента - много рядко!
    15. Преди седмица, сестра ми.
    16. Една умира, друга се ражда...
    17. Както вече казах - нямам половинка, така че...
    18. "Оф, говорихме вече за това. Трябва да спрем до тук"
    19. Ако е споделена и нещата са ОК - помага. Ако имаме проблем във връзката си - не само, че вреди, ами има и летален изход чат-пат.

**Темата ти е готина**

Мега фен Аватара на Dagichka
    1. На колко години беше първата ви целувка? - 16
    2. Съществува ли любовта? - категорично да
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? - 15 ;д
    4. Как разбирате, че сте влюбени? - като той е единствената ми мисъл с която се събуждам и заспивам всеки ден
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? - нямам
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? - не ми се рови в миналото
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? да напише със сладки работи и бонбони на леглото "Ти си най-сладкото момиче" хаха иначе всеки жест е роматичен, ако е от сърце
    8. Любовта зависи ли от възрастта? - не мисля
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? - наще една обща приятелка ги е запознала и оттам, иначе не знам, тогава времената са били други..
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? - за мен всяка връзка си е сериозна, но може би когато двама души заживеят заедно
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? - мислех, че не съм, ама май май съм ;д и то не толкова ревност, колкото по-скоро алчност, че той споделя времето си и с други
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. - най-прекрасното чувство и причина за всичко.
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? - да
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? - смятам, че за семейството трябва да се казва по-честичко, защото битовизмите са главна тема иначе и някак си се забравя.. иначе за двойки - когато и колкото те си решат. казвам го, когато го чувствам
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? - преди ден-два
    16. Любовта умира ли в семейството след време? - за жалост понякога да, но може лесно да се възроди със съвсеем малко усилия
    17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? - ..
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? - ..
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? - любовта във всичките си измерения само може да ни помага да вървим напред!

-14
    -Все още не съм я изпитала,но според мен да
    -Все още чакам
    -Ще се разбере
    -В момента съм си свободна
    -В последния ми СМС пишеше нещо от сорта "Много те обичам,не мога без теб"нещо подобно.
    -Не е само един,но се сещам за един в който приятелят ми ме заведе на някое романтично място и сме само двамата сред природата.
    -Според мен не
    -Не съм се интересувала.Мен ме интересува само моята история каква ще бъде,а не каква е била на мама и тате.
    -Усеща се
    -Доста съм ревнива,но не го показвам.Но и не съм сигурна до къде мога да стигна.
    -Любовта е :игра на целувки,игра на лъжи,на мъничко щастие и много сълзи
    -Разбира се
    -Не е от значение колко пъти го казваш,а дали го показваш.
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)?
    -Преди седмица
    -Никога
    -0
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори?
    -Предполагам "И аз теб",но тъй като сам свободна и не знам
    -На всеки различно действа.Някой хора забравят за себе си и мислят само за половинката си и така забравят да продължават на пред.Има и хора,които с любовта продължават на пред.

1. На колко години беше първата ви целувка? на 13 някъде ;д
    2. Съществува ли любовта? даа
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? 16
    4. Как разбирате, че сте влюбени? събуждам се с мисълта за него най-малкото.
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? да, обичам си го много
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? той: обичам те много миличко бебе :р . аз:обичкам те малко коте ;р
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? хмм.. това си остава за мен.
    8. Любовта зависи ли от възрастта? зависи
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? тати си харесал мама в ресторанта в който работила, и постоянно ходил там. и накрая се запознали ;д
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? то си личи.
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? да. Ще се затворя в себе си и ще си поплача най-много. иначе момчето ми не ми дава повод за ревност.
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. - смисъла.
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? разбира се и да е обгрижвано с любов също.
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? достатъчно
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? преди 1-2 часа
    16. Любовта умира ли в семейството след време? не!
    17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? много
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? и аз те обичам миличка.
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? помага ни;

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    + 14
    + Разбира се!
    + Реално, си мислех, че преди съм се влюбвала, а това било просто по-силно увлечение. Едва тая година, на 17-годишна възраст, осъзнах и съм сигурна, че се влюбих истински за пръв път.
    + Когато всичко, което искаш и от което имаш нужда е Той.
    Когато копнееш да го видиш и секунда, след като се разделите, усещаш, че ти липсва.
    Когато пеперудите в стомаха ти не ти дава покой, а в главата ти не спира да се върти Неговото име.
    И така нататък.
    Имам, но май по-скоро се опитвам да преодолея другия.
    Не бих могла, като че ли да кажа, че го обичам.
    Има някаква тръпка, когато сме заедно, но само тогава.
    + Честно казано не помня.
    + Аз вече съм си го получила тоя жест.
    Жалко, че си остана в миналото.
    + По-скоро зависи от умствената възраст, не до толкова реалната.
    + Нищо особено.
    Запознават се, харесват се, взимат се.
    + То просто се подразбира.
    + Както всеки и аз съм ревнива, но не го показвам.
    + Не знам.
    + Естествено.
    + Не трябва да е често.
    Губи му се смисъла, инак.
    + Днес.
    + Не знам.
    Възможно е.
    + 0
    + Че той ме обича също.
    + Помага ни.
    Защото, ако е обратното - то тогава не е любов, а пречка.

1. На колко години беше първата ви целувка? не помня точно
    2. Съществува ли любовта? да
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? 18
    4. Как разбирате, че сте влюбени? Чувствам се по-щастлива, постоянно се усмихвам, постоянно мисля за него, колкото и да се опитвам не мога да съм му обидена. етс..
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? ДА
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? "Sweet Dreams, love ya" най-вероятно, не съм сигурна
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? яма такъв
    8. Любовта зависи ли от възрастта? Да
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? На родителите ми е дълга, на баба и дядо е най- неромантичната история, даже няма да я споделям.
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Когато започнем да правим планове за бъдещето си заедно и започнем за измисляме имена на децата си
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? Понякога да, но се старая дори да не ми личи.
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. ...
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? Да
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? По-важно е да се показва често, иначе аз май доста често го казвам.
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Тази сутрин
    16. Любовта умира ли в семейството след време? Не
    17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? веднъж...май...
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? "Oobichaam te too"
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? Помага

17

Разбира се, че съществува! Макар че.. напоследък доста често се бъркат любов и увлечение..

22

Когато ми е трудно да сваля погледа си от нея и усмивката ми сияе по-силно от Слънцето. Когато е постоянно в мислите ми, без значение дали сме заедно или не. Когато присъства в първата мисъл щом отворя очи.

Не.

Получен: -; Изпратен: прекалено много апарати смених, а и беше преди доста време

Нямам такава мечта.

Според мен са пряко свързани до една определена възраст. Т.е. първо трябва да улегнеш, а въпросното "улягане" се достига на различна възраст при различните индивиди

Спонтанна и силна.

Момента, в който осъзнаеш, че няма как да зарежеш всичко, когато усетиш жегата зад ъгъла.

Много! Но си я държа за себе си. Смисъл... никога няма да кажа нещо от сорта "забранявам ти да излизаш с тоя"; "тоя що те е прегърнал на тая снимка"; "момчета ще има ли на тоя купон"; "ало, няма ли да се прибираш вече?" и.. подобни..

Чувството, което те кара да се усещаш, че си напълно жив!

Би било прекрасно, ако всички са направени по този начин. Но, дори и да не е така, това не прави въпросното същество по-малко човек.

При всеки удобен и подходящ момент! През живота си не съм изричал подобни думи...

Ако не броим и родителите... клони към нула..

Ако е любов, не би трябвало да й се случи подобно нещо...

-

-

Любовта може да те кара и подтиква само към успехи.. както личностни, така и професионални. Не напразно са казали "Зад всеки преуспял мъж стой велика жена!". Според мен.. важи и обратното, все пак сме в 21 век и жената не е командирована само и единствено в кухнята...
    Последно редактирано от Иво : 08-29-2013 на 17:24

Супер фен Аватара на NissaN
    1. На 14
    2.да
    3.на 16(миналата година)
    4.много е дълго а не ми се пише
    5.да много
    6.обичам те и аз отговорих аз също много те обичам беше преди 2 часа
    7....
    8.не според мен
    9.честно казано незнам и не ми пука
    10.много е дълго за писане
    11.ревнив съм мога да стигна и до убийство
    12.нещо хубаво
    13.може би ако е планирано
    14.всеки ден го казвам
    15.освен нея не се сещам да е било скоро
    16.при наще да зависи от хората
    17.4 пъти
    18.същото предполагам
    19.кара ни да вървим напред

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Мисля че бях 6-ти клас
    2. Съществува ли любовта? Да
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? На 14
    4. Как разбирате, че сте влюбени? Имах мания за преследване и 4 години не можех да го забравя
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Сложно е..много го обичам
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? Лично е -беше от него
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Не се сещам за нищо в момента
    8. Любовта зависи ли от възрастта? Не
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците?Моите родители са се срещнали в университета
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? То се чувства
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? Много съм ревнива
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. Не мога да я опиша,тя е нещо разтърсващо
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? Да
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? Всеки ден,защото го обичам..адски много
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)?Вчера..
    16. Любовта умира ли в семейството след време? Зависи
    17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? Николко
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? Че ме обича и иска да ме видим..
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди?В моята ситуация ми вреди..
    Последно редактирано от soul1199 : 08-31-2013 на 10:54
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    1. На колко години беше първата ви целувка? 14
    2. Съществува ли любовта? Разбира се
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? 14 :Д
    4. Как разбирате, че сте влюбени? Ако обичаш някого истински, не можеш да кажеш как или защо!
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Да. Да!
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? Ние обичаме да си чуваме гласовете, не да си пишем!
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Може би някой ден на някое романтично място да ми падне на колене с огромен пръстен, но и това ще стане.. някой ден :Д
    8. Любовта зависи ли от възрастта? Не.
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? Ами родителите ми са се срещнали когато са били на 15г., баща ми се е запознал с майка ми, много му допаднала. Предложил и да стана гаджета :Д:Д:Д. Тя се съгласила на шега, а после го обикнала :д . За бабите и дядовците ми нямам идея!
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Макар че имам сериозна връзка, определено нямам точен отговор на този въпрос :0 .. Не знам.. тя отдавна е сериозна, може би просто съм го почувствала със сърцето си!
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? Не съм, само понякога :Д
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. Любовта не е нещо, което можеш да опишеш!
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? Разбира се, че да!
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? Никога не е достатъчно! Казвам го може би по 20 пъти на ден!
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Преди половин час някъде!
    16. Любовта умира ли в семейството след време? Ако е истинска, не!
    17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? За жалост николко, на работа е, но като се върне ще го нацелувам!
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? "Аз те обичам повечее!" :д
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? Понякога ни спира, защото мечтите не винаги съвпадат, но крайна сметка се оказва, че всичко е за добро

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    Доста такива теми има в раздел Секс, че ми се прииска и тук да има такава :P

2. Съществува ли любовта? - по мое мнение ДА, но трябва да е взаимна!
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? сиг. на 19 късно но истинско
    4. Как разбирате, че сте влюбени? ами ... постоянно си мислех за него... след това започнах да се хващам как търся непрекъснато вниманието му и работата беше ясна.
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? имам, за сега.И да обичам го.
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? нямам спомен.
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Зависи от човека и от момента ... на мен ми се струват романтични дори и простите жестове като това да ми подарят цвете, например.
    8. Любовта зависи ли от възрастта? не.
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? ами до колкото ми е известно са се срещнали по време на студентските си години, но как и къде не ми е толкова ясно.Едните ми баба и дядо също в студентските си години, а другите ... при тях не ми е ясно как е започнало те са били съседи.
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? еми то не зависи от моята гледна точка само, но аз от самото начало си знаех че е нещо различно.
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? да определено мн. ревнива ... до мн далеч бих стиигнала от ревност.
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. - трудно е
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? определено.
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? ми от моя гледна точка трябва да напомняш на половинката си че я обичаш дори понякога да е досадно.Аз много често му го казвам.
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)?нз... аз последно му го казах вчера .. той нз...
    16. Любовта умира ли в семейството след време? не.
    17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? николко....
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? ами скарахме се вчера и най - вероятно ще каже не е вярно... но
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? Зависи дали е споделена...
    без ПОДПИС ... xD

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    1. На колко години беше първата ви целувка? 12
    2. Съществува ли любовта? Да
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? 12
    4. Как разбирате, че сте влюбени? Или го усещаш или не
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Да и ДА.
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? Не си падаме по такива неща.
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Нищо конкретно не желая .
    8. Любовта зависи ли от възрастта? До някъде да. Любовта става по-зряла с възрастта, според мен.
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? Нямам никаква идея ;д.
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Когато почнем да си правиш планове за съвместният ни живот
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? До някъде, да. Не знам до къде бих стигнала, а и не искам да разбирам.
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. Тук съм пас.
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? За предпочитане е.
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? Няма писано правило, за мен е по-важно да го покажеш, от колкото да го изричаш. Думите често са лъжи .
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Онзи ден.
    16. Любовта умира ли в семейството след време? За жалост - да, но не винаги.
    17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? Няколко, де да ми стигаха ;д.
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? Същото, ако му е мил живота.
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? Не зная, но определено мен ме разсейва.

1. На колко години беше първата ви целувка? 5ти клас и имаше вкус на Бестини не беше нещо впечатляващо
    2. Съществува ли любовта? да
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? не мисля, че съм се влюбвала.
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? беше отдавна
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? да дойде в нас с една роза и да ми каже, че ме обича
    8. Любовта зависи ли от възрастта? не
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? доста дълга и интересна, също и неочаквана
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? когато започнем да си говорим на по-сериозни теми и излизаме по-често
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? ми да, но не бих стигнала до крайности като да му чета съобщенията
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. истинска любов
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? да и то с много
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? не е важно колко пъти се казва, а с чувстовото, което се казва и действията след това
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? скоро беше
    16. Любовта умира ли в семейството след време? не
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? любовта е най-важното.. независимо каква е

Emmiliqna
    Guest
    1. На колко години беше първата ви целувка? На 14.
    2. Съществува ли любовта? Разбира се!
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? На 16.
    4. Как разбирате, че сте влюбени? Еми.. не знам, усещам странно чувство в стомаха и когато видя даденото момче.. сърцето ми бие като полудяло..
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Да, имам. Обичам го с цялото си сърце и душа! ♥
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? Последният любовен смс беше преди може би 1 година, който гласеше "Ти си първото момиче, което обичам толкова силно"... Не е ли прекрасен, как да не го обичам толкова много?! ♥ Оууу .. аз съмм голям романтик и последния любовен смс беше преди 4-5 месеца.. "Толкова много ми липсваш, вече нямам търпение да те нагушкам и нацелувам.. Обичам те!".. ^.^
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Ами, не знам... никой.. получавам достатъчно романтични жестове ♥
    8. Любовта зависи ли от възрастта? Ами определено Да.
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? Мама и тате са се запознали покрай един приятел на баща ми. Те отначало като се запознали не са се понасяли много понеже майка ми е твърдоглава а башта ми страшен инат.. Постоянно се карали и дори е имало моменти в които не са си говорили въобще, но накрая както се казва: намесила съдбата и ги събрала.. За любовната история на баба ми и дядо ми нищо не знам.. понеже не сме стига ли до такава тема с баба ми.. скоро и до нея ще стигнем.. сега си разказваме съвсем други по-важни неща.
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Ами най-вече се разбира, когато той поиска да се преместиш при него. Когато започнете да се карате за дреболии. Когато желанието да сте с други изчезне напълно. Мисля, това е
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? Честно да си кажа... преди бях супер ревнива. Ревнувах дори от една муха която кацне на него :д.. ужасна бях, но с времето разбрах, че няма смисъл от ревността. Ако той иска да е с теб ще бъде само с теб, без извинения. Така че, сега съм умеро ревнива. Ревнувам само в краен слушай, а направя ли го.. считай че наистина има причина, а щом има.. значи е време да теглим чертата (в смисъл, време е да скъсаме).
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. Нож с две остриета
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? Винаги!!! Разбира се, че ДА! Какъв е смисъла иначе?!!!
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? Ами, мисля, че не трябва да се казва често.. колкото по-рядко толкова по-добре. Ами вчера за първи път го казах след толкова много време...
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Тази вечер, скъпите ми родители ми, ми го казаха иииии..... аз....... Оффф Боже колко ми липсват..................... Те живеят в чужбина ии... сякаш част от мен е заминала с тях... липсват ми доболка... и снощо като ми казаха това.... аз... просто се сринах емоционално.............. Нямам търпение да ги видя... ♥
    16. Любовта умира ли в семейството след време? Зависи от двойката. Мойте родители са заедно от 23 години, а май беше и малко повече.. както и да е... Те все така се обичат силно и истински ♥
    17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? Оуууу... не знам... не броя целувките ни,... :Д не съм такъв маниак.. :Д Но със сигурност не са малко, обижам да го целувам, независимо дали е по устата, бузите, челото, нослето, очите, ръцете, вратлето.... ♥
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? Значи има два варианта.. Първия е: Ако е разлигавен ще ми каже няква идйотска шега с която ще ме предизвика да го накарам да се гърчи от смях..
    Втория е: Ще ми отвърне със същото.
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? Зависи от характера на човека. На мен лично ми помага и то много, да вървя на пред и да не поглеждам в миналото ♥
    Последно редактирано от Emmiliqna : 11-14-2013 на 19:11

Мега фен Аватара на Dagichka
    1. На колко години беше първата ви целувка? 16
    2. Съществува ли любовта? даа
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? хмм 14
    4. Как разбирате, че сте влюбени? чувства се просто
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? нямам
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? последен, който аз съм изпращала "сега си мислех как заспиваме гушнати на морето, лека ноощ гад <3"; който съм получавала "сега заспиваме гушнати, лекаа <3"
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? някой да ми изпише нещо мило със сладки работи на леглото ;д
    8. Любовта зависи ли от възрастта? любовта си е любов, просто човек през различните години я сеща различно
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? не знам, само знам, че наще една обща приятелка ги е запознала ;д
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? когато ежедневието ви като цяло се ангажира един към друг
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? дразня се, да, но не бих стигала до крайности
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. смисълът на живота
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? да
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? когато наистина го чувстваш-често трябва да се казва, казвам го рядко, но гледам повече да го показвам
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? не помня..
    16. Любовта умира ли в семейството след време? когато я потъпка сивото дълго ежедневие - да
    17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? николко
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? принципно същото :Д
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? любовта във всичките и аспекти ни помага, тя е горивото, което ни движи напред

Мега фен Аватара на Colouring
    Лол, отговаряла съм преди две години някъде. Нищо. :Д

На 14. Беше доста лигава и неприятна.

Разбира се, че съществува. И то под много форми.

В момента съм влюбена истински. За преди това много често се питам, но не мога да си дам отговор. Имаше едно ужасно силно влечение, което продължи години, но любов.. пф, не знам. Може би да, преди съм била влюбена по детски. Сега вече усещам зрялост в емоциите си.

Когато ми е постоянно в мислите; когато заради него настроението ми може да се промени коренно за секунди; когато се погледнем... просто се разбира.

Да и да.

Който получих: "Лека, обичам те! <3" Простичко, но хубаво. :Д Който изпратих.. "Радвам се, че ти е харесало. " Не е много любовен, но е свързан с нещо такова, тъй че.. мда.

О, не знам. Не мисля за такива неща. Ако човекът отсреща има желание, нямам против да бъда изненадана с нещо романтично. Но нямам някаква неизпълнена мечта в това отношение.

Зависи от това колко е зрял човек, не от възрастта му.

Нищо особено. Майка ми и баща ми се познават от деца, но много късно са се сетили един за друг. :Д При баба ми и дядо ми е различно - типичната история от предишните поколения. Млади, хубави и зелени са се взели още.

Щом се идентифицира като "връзка", значи не може да е нещо несериозно.

Ох, ами май съм ревнива, макар че не си го признавам лесно. Ама не е някакво критично състояние де. Знам, че няма причина за притеснение и си го изживявам сама, не е нищо особено.

Много трудно. Нямам идея наистина.

Няма нещо по-красиво от това, така че да.

Когато се почувства. Аз започнах да го казвам често. Харесва ми да го чувам и да го казвам. Не мисля, че може да се изтърка.

Вчера.

Да, за съжаление. Но остават други чувства, които също са достатъчно силни, за да се крепи семейството - уважението например.. потребността един от друг.

Днес, както вчера, както и миналата седмица - нула. Не е тук. ;/

Ще ми отвърне със същото + още нещо непредвидимо, нямам идея. :Д

Трябва да знаеш към къде да я насочиш. Тогава няма как да ти вреди.

1. На колко години беше първата ви целувка? - 14...май
    2. Съществува ли любовта? - Да
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? - 6 клас
    4. Как разбирате, че сте влюбени? - По много неща ;д
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? - Ко? Не. ;д
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? - „Не ми излизаш от главата“... нещо такова беше
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? - Не е толкова важно какъв точно е жеста, важното е от кого.
    8. Любовта зависи ли от възрастта? - Не
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? - Когато всичко е и от двете страни...
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? - Ако ми пука - да, но това рядко се случва.
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. - "Not always you are the number one for person who is number one for you."
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? - Сигурно.
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? - Когато го мислиш - тогава.
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? - Скоро
    16. Любовта умира ли в семейството след време? - Зависи
    17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? ...
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? ...
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? - Помага... Но зависи.

1. На колко години беше първата ви целувка? - На малко.
    2. Съществува ли любовта? - Сигурно..
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? - 16
    4. Как разбирате, че сте влюбени? - Лесно
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? - Имам ама е цяла все още.
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? - Не съм изпращал,не съм получавал.
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? - Абе жест да има.
    8. Любовта зависи ли от възрастта? - В рамките на нормалното
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? - Ако нещо и на прабабите и дядовците?
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? - Когато стане напечено.
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? - Много. Докрай.
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. - Ко? Не!
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? - Може и с финес.
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? - 7 Days
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? - Утре
    16. Любовта умира ли в семейството след време? - Не
    17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? Не знам припаднах.
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? - Мерси!
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? - И двете.

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    1. На колко години беше първата ви целувка? - Истинска .. към 7ми-8ми клас беше , иначе колко пъти сме играли подаръци и ... хаха
    2. Съществува ли любовта? - да и ДА , но хората имат грешна представа , що е то
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? - на 14
    4. Как разбирате, че сте влюбени? - става сложно хаха
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? - Не , но има момиче което обичам и то .... болезнено
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? - Дълъг е , но с една , две думи , колко ме обичала и как съм можел да разчитам на нея за всичко ... Е не беше точно така .. А колкото до мой , аз не се разбирам по смс-и
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? - Няма точен , с нея всичко е като мечта
    8. Любовта зависи ли от възрастта? - Сама по себе си , не ... има други фактори
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? - Аахаха баща ми DJ-ей , майка ми хотелиер , е било е купони и т.н , ясно нататък ..
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? - Не е нужно , зависи с каква нагласа си самия ти ..
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? - Не и то проблемно - не
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. - Не се описва ...
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? - Е .. разбира се
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? - Не е това важното ....
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? - преди ден , два , но не точния човек ...
    16. Любовта умира ли в семейството след време? - не
    17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? - Зиро ,
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? - по скоро второто , но дава смисъл на първото хаха , горе долу

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Мега фен Аватара на baby_baby
    2. Съществува ли любовта? - ДА
    3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? - 16
    4. Как разбирате, че сте влюбени? - "пепрудките в стомаха" , развалнувана съм , постоянно мисля за него
    5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? - да обичам го много
    6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? -
    7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? - малките жестове са мн важни за мен
    8. Любовта зависи ли от възрастта? - не
    9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? - нз
    10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? - по начина на държание , малките жестове
    11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? - много съм ревнива до скандал бих стигнала
    12. Опишете любовта с едно словосъчетание. - Просто любов нужна е
    13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? - да
    14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? - когато човек иска тогава да го казва
    15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? - оня ден
    16. Любовта умира ли в семейството след време? - не
    18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? - и аз те обичам ама повече ;d
    19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? - определено не ни вреди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си