1. На колко години беше първата ви целувка?мм 12 или 13
2. Съществува ли любовта?да
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път?14
4. Как разбирате, че сте влюбени?когато започнах постоянно да мисля за този човек и усещах как мога да му имам пълното доверие, когато правех всичко възможно за малко време дори с него...
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я?нямам половинка
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте?от бившия ми приятел...не си спомням какво точно беше, но нещо, че му липсвам много ...а който изпратих..пак ще е било на него, но не помня
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен?плаж, момче с китара, пеещо песен написана за мен ;д
8. Любовта зависи ли от възрастта?не
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците?нашите са се познавали като ученици, но са били просто познати, после баща ми е ходил с най-добрата приятелка на майка ми и така са се опознали по-добре...след това те са се разделили и на баща ми му е трябвал счетоводител..и така е отишъл при майка ми..в знак на благодарност я е завел на кафе, после на дискотека са ходили, ала бала и след 5месеца-сватба ;д
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна?когато започват да се намесват много приятели, родители ...
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност?не особено, ако не ми е била дадена причинаа
12. Опишете любовта с едно словосъчетание.необяснима
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов?абсолютно
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате?не много, но не и малко
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)?днес-мама :Д
16. Любовта умира ли в семейството след време?не мисля
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката?нямам половинка
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори?...
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди?зависи каква е любовта
1. На колко години беше първата ви целувка? 13
2. Съществува ли любовта? Определено да.
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? На 16.
4. Как разбирате, че сте влюбени? Когато ми е щастливо без причина, стога той да е до мен + пеперудките в корема.
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Имам, обичам го. <3
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? Изпратен: "И да знаеш, че те обичам"
Получен: " И аз те обичам <3"
Хахах, смислени разговори водим :д
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Не знам, предпочитам да е изненада.
8. Любовта зависи ли от възрастта? Не, хората могат да обичат винаги, независимо на колко години са. По-скоро самата любов е различна във всеки етап от живота.
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? Нашите са били съседи още от деца и от там се познават. Как точно са станали нещата не знам :Д
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Когато започне да ме е страх да не го загубя.
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? Ревнива съм, но не бих стигнала до някакви крайности. Най-много да го попитам коя е тази, каква е и тн, за да се успокоя.
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. Щастие и хармония.
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? Не, но е препоръчително.
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? Колкото често се чувства. Не знам колко пъти го казвам.
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Днес.
16. Любовта умира ли в семейството след време? Не, но уляга.
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? Не знам, 5-6?
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? И аз те обичам.
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? Помага, вдъхновява те да правиш разни неща и да си по-креативен, което е плюс по пътя към успеха.
1. На колко години беше първата ви целувка? 12 или 13 не помня вече
2. Съществува ли любовта? да естествено
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? 13
4. Как разбирате, че сте влюбени? пеперудите в стомаха
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? нямам.. но си обичам от край време бившата !
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? не помня...
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? нещо простичко подаръче но да е от сърце !
8. Любовта зависи ли от възрастта? не
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? не знам , не искам и да разбирам
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? след като се опознаете един друг , имате си доверие , грижите се двамата един на друг като брат и сестра !
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? да ревнив съм,, до там че да ме вкарат в лудницата за предомишлено убийство шегувам се естествено.
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. Силна
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? не , не е задължително
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? по няколко пъти на ден , рядко го казвам
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? преди доста време
16. Любовта умира ли в семейството след време? не
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? николко ;д
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? ще ми каже " баш сега ли се сети да ми го кажеш след 4 години?"
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? понякога ни спира и ни вреди но в повечето случай продължава напред .
1. На колко години беше първата ви целувка? Не съм я преживяла още ;д (на 16 съм)
2. Съществува ли любовта? Да, със сигурност.
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? На 9. Може да ви се струва тъпо, но беше истинско влюбване.
4. Как разбирате, че сте влюбени? По пеперудките в корема, сънищата, мислите си...
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Не, не съм и имала....
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? Не съм пращала...първата ми любов на 9 ми прати едно прекрасно съобщение...
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Много романтични неща могат да се направят, стига да е от сърце всичко би било прекрасно.
8. Любовта зависи ли от възрастта? Не...
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? Мама и тати са се запознали в университета. Тати я е видял за пръв път и е казал че ще се ожени за нея. Вече са женени от 19 години
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Не разбирам..не знам какво е да имаш такава ;д
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? Не знам...когато харесвам някой "по случайност започват да се въртят някви около него, аз се изяждам от вътре, но с нищо не го показвам...ама ако сме гаджета...може и да го покажа..;д
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. коварна мечта
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? ДАА!
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? Ами...на мама и на брат ми постоянно им казвам, но не е нужно постоянно да се казва, а трябва да се доказва.
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Вчера (брат ми) ;д
16. Любовта умира ли в семейството след време? В моето семейство любовта расте...
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? Нямам такава...;д
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? Кой се обажда?
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? Зависи от много неща.......
1. На колко години беше първата ви целувка?
- Не помня точно... 11 или 12.
2. Съществува ли любовта?
- Да, определено!
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път?
- На 16.
4. Как разбирате, че сте влюбени?
- Твърде дълго и сложно е за обяснение. Много са признаците, но казано кратко, точно и ясно - когато нейното щастие е по-важно от всичко останало.
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я?
- Да, заедно сме повече от година и я обичам безкрайно!
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте?
- I love you! / I love you too! Come back already! I miss you!
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен?
-Ми тя ги прави ежедневно. Много са.
8. Любовта зависи ли от възрастта?
- Не. Ама абсолютно никакво значение няма!
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците?
- На родителите ми - тъжна и сложна. На бабите и дядовците - още са заедно и се обичат.
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна?
- В моя случай, когато започнахме да живеем заедно.
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност?
- Да много, въпреки че никога не ми е дала повод.
12. Опишете любовта с едно словосъчетание.
- Бе де да знам, не съм поет.
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов?
- Да, естествено! Винаги!
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате?
- Ами не знам, колкото често ви минава през ума. Няколко пъти на ден го казвам.
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)?
- Днес, няколко пъти.
16. Любовта умира ли в семейството след време?
- Не би трябвало.
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката?
- 10тина до момента.
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори?
- Е тя е до мен. Сигурно ще каже, че също ме обича и ще ме целуне.
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди?
- Помага определено! Помага ни да бъдем по-добри хора и да израстнем морално.
1. На колко години беше първата ви целувка? 5 по бузката
2. Съществува ли любовта? да
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? все още не съм
4. Как разбирате, че сте влюбени?
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Да.Обичам е силно казано
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте?не помня
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен?оо много са
8. Любовта зависи ли от възрастта? НЕ.
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? лонг сториии
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Усеща се
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност?Да,но не натрапчива ревност
12. Опишете любовта с едно словосъчетание.
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов?Разбира се,това е най-важното
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате?Постоянно
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)?Днес
16. Любовта умира ли в семейството след време?Според зависи
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? 1
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? И аз те обичам
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди?Зависи от ситуацията
1. На колко години беше първата ви целувка? Ние знам.. 4-5, а истинската първа на около 11.
2. Съществува ли любовта? Да.
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? 14 мисля?
4. Как разбирате, че сте влюбени? Има разлика между влюбването и обичта. Но когато са двете заедно е прекрасно. Всеки, който го е изпитал знае. Да правиш неща, които не би помислил преди това да правиш, заради момичето до теб.
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Да, много.
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? I az te obicham :* А който изпратихте? Вдигни.
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Всичко ми е романтично. Нямам мечти в тази сфера.
8. Любовта зависи ли от възрастта? Не
9. Каква е любовната история на родителите ви? Познавали се, когато са били на около 21-2. След време се видели на бала на баща ми и майка ми му била дама. А на бабите и дядовците? Май че дядо бил пасял овцете и баба е карала колело
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Когато аз съм сериозен и виждам сериозност от другата страна. Когато сме достатъчно близки, за да споделяме всичко и да мислим за нещо повече от прости излизания.
11. Ревниви ли сте? Ми.. Да. Докъде сте способни да стигнете от ревност? В главата си до безкрай. Но се опитвам да не го показвам.
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. „Единственият начин да разбереш една жена е да се влюбиш в нея, но тогава вече не е нужно да я разбираш.”
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? Винаги.
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? Не знам.. На ден по 2-3 пъти. А Вие колко често го казвате? 5-6 пъти, защото наистина я обичам.
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Преди 10 минути.
16. Любовта умира ли в семейството след време? Не.
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? Около 50-60.
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? Нищо
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? Помага ни, като разкрива, какви грешки допускаме и ни вреди в някои отношения.
Последно редактирано от Anonys : 11-29-2013 на 10:44