1. На колко години беше първата ви целувка? - Бях малко големичка на 17 в една дискотека, и то с момче, което изобщо не харесвах
2. Съществува ли любовта? - Вярвам, че съществува
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? - На 19 и в момента съм още много влюбена в това момче
4. Как разбирате, че сте влюбени? - Първо чувството, което те изпълва щом го видиш. То не може да се обясни, изпитва се. След това идва частта в която си готов да дадеш всичко, само за да е добре другия. Дори да пренебрегнеш себе си.
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? - Да и ДА!
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? - Последния смс, който получих беше преди 2,3 дена и не беше кой знае какво, но ми стана мило ставаше въпрос за гушкане. Отдавна не бях получавала А този, който бях пратила аз беше по повод едни звездички :р
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? - Вече ми сбъдна няколко мечти розичка рано сутрин, като се събудих ии леглото обсипано с листа от рози всичко, което прави за мен е сбъдната мечта
8. Любовта зависи ли от възрастта? - Твърдо не! При нас има голяма разлика. Преди не мислих така, но като срещнеш подходящия човек разбираш, че годините са просто числа
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? - Прабаба ми и прадядо ми са ги сгодили без да се познават даже. Родителите им уреждат всичко. Не мога да ви опиша само колко се обичаха Баба правеше всичко за дядо, а той не спираше да си я грижи А майка ми и баща ми са разведени. Били са само на 20 когато са сключили брак. Въпреки, че ги разбирам си казвам, че аз няма да съм така. Ще се омъжа и ще имам дълъг и щастлив брак
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? - Когато можеш да разчиташ на човека отсреща. Когато си помагате без да чакате да ви се върне услугата. Аз също почувствах сериозност във връзката, когато ме оставяше в негово жилище, а той тръгваше за работа. Нещо малко, но е приятно да знаеш, че ти има доверие
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? - Доста съм ревнива за жалост. Постоянно някакви налудничави мисли ми влизат в главата и се сърдя и цупя без дори да му давам обяснения. Просто си мисля нещо и от нормално състояние започвам да се държа троснато. Не съм стигала до там да му ровя в телефона, но наистина си мисля, че в момент на криза бих направила всичко.
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. - Изпепеляваща сила ;D
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? - Да мисля, че когато има любов между родителите, детето ще се чувства много по-добре
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? - Когато го чувстваш. Колкото и да съм романтична, това не означава, че мисля за нормално да се казва на всяка 5 минута. Щом го чувстваш го казваш и няма нищо по красиво от това да идва от сърцето Аз не го казвам, въпреки че постоянно го мисля.
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Не помня. Не е било скоро. Бих се радвала да го чуя скоро от приятеля ми
16. Любовта умира ли в семейството след време? - Не. Не трябва да умира. Вярвам, че има любов за цял живот. Аз съм способна да обичам винаги
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? - Днес все още не сме, защото не сме се виждали
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? - Ще се изненада много, защото до сега не съм му се обаждала за да му го кажа ;D въпреки, че ходим от повече от година много малко пъти съм му го казвала, както и той на мен
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? - Зависи. Много зависи. Както казах понякога заради любовта правиш компромиси. Мен не ме страх да избирам. До сега съм го правила и пак ще го правя щом мисля, че е правилно И все пак не трябва да забравяш себе си