. На колко години беше първата ви целувка? - 13
2. Съществува ли любовта? - да
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? - 17
4. Как разбирате, че сте влюбени? - пеперудките в корема когато те потърси, липсва ти когато го няма, малко ревност..
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? - не нямам
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? - не помня вече
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? - цялата стая с рози сърца вино и свещи.. приказка )
8. Любовта зависи ли от възрастта?- от части
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? - на напите не е много интересна, но баба и дядо са влюбени от деца, което смятам за изключително сладко )
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? - когато започнем да прекарваме все повече време заедно, запознаем нашите и повечето ни приятели
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? - да, но не го показвам особено /или поне се опитвам/
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. - най-сладката лудост!
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? - разбира се
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? - когато се сетиш, възможно най-често. за жалост аз не го казвах често..
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? - вчера /най-добрата ми приятелка/
16. Любовта умира ли в семейството след време? - възможно е
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? -
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? -
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? - помага ни
"..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
но от нещастните си гърди ще те изтръгна
и даже спомена за теб ще удуша.."
Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам ..